Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krymcia507

czy to normalne jest?

Polecane posty

Gość krymcia507

hej dziewczyny jestem w 16 tyg ciazy, gdy tylko wstane musze od razu oddac mocz gdy siedze ciagle mam ucisk jakby mi sie siusiu chcialo . nie jestem w stanie isc do sklepu bo boje sie ze popuszcze. czy to normalne?

Gość ewwwkkaaa
normalne i bedzie sie nasilac ciagle.W 30 tyg malam caly czas ucisk na pecherzu i ciagle myslalam z popuszcze.

Gość ajkfbLJE
A nie popuszczasz czasami? Moja przyjaciółka tak miała, ze najpierw musiała siku często, później jak chodziło to miała wrażenie że jej po nogach poleci a w 3 trym zaczęła popuszczać przy kichnięciu itp. Ćwicz mięśnie kegla- na pewno nie zaszkodzi, oczywiście zakładajac, że nie masz infekcji dróg moczowych.

Gość krymcia507
moj lekarz mowi ze niby wszystko wporzadku jest i nie powinnam tak miec, dlatego dzis jade prywatnie do innego ginekologa. bo ciagle chce mi sie siku , czuje jakby mi wlasnie czasem lecialo

Gość krymcia507
dzwoniac do mojego ginekologa powiedzial ze to nic groznego i tak moze byc. dlatego dzis jade prywatnie do innego. owszem zdarza mi sie popuscic

Gość krymcia507
dzwoniac do mojego ginekologa powiedzial ze to nic groznego i tak moze byc. dlatego dzis jade prywatnie do innego. owszem zdarza mi sie popuscic

Gość ajkfbLJE
Poczytaj sobie o wysiłkowym nie trzymaniu moczu. I ćwicz mięśnie kegla. Ta przyjaciółka o której ci pisalam idzie za 2 miesiace na operację, bo po porodzie nasiliło się jej to bardzo mocno.