Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylla185

Objawy ciąży czy urojenia ? Pomocy

Polecane posty

Witam ostatnio miewam dziwne objawy takie jak ból piersi, ból brzucha bardziej na dole, częściej chodze siku, senność, temperatura nieco wyzsza ale chyba w normie 36,9. Od stosunku minelo dopiero 8-9 dni wiec to chyba za wcześnie żeby zrobić test ? Okres mam dopiero dostac za ponad tydzień ale biore tabletki anty boje sie że jesli jestem w ciąży to moga one zaszkodzić jej.

Nie jesteś w ciaży. 9 dni po stosunku nie miałabyś jeszcze objawów. Jeśli bierzesz tabletki regularnie i nie zdarzyło Ci się zapomnieć, to nie ma szansy, że zaszłaś.

Tak biore je regularnie. Ostatnio kolezanka wpadla pomimo tabletek wiec moze sama sobie wmawiam ze ja moge tez wpasc. Dziekuje za odpowiedz :)

Gość hahahahihihihahahaha
Tak, trak faktycznie regularne branie tab wyklucza absolutnie ciąże...tak, oczywiście...W takim razie jak to możliwe, że za 1,5 miesiąca urodzę chyba jednak dziecko?

Tabletki niestety nie daja 100% pewnosci ze nie zajdziesz, to wiem. Ale po jakim czasie mozna miec jakiekolwiek objawy ?

To dziwne z tymi tabletkami, ponieważ mnie gin zawsze mówiła, ze jeśli bierze się je regularnie (zawsze o tej samej godzinie), nie wymiotowałaś i nie miałaś biegunki to działają w 100% Dopiero jakieś 6 dni po zapłodnienu zarodek zagnieżsża się w macicy i można mówic o ciąży. Czyli jesli miałabyś byc w ciąży to dopiero od 2 - 3 dni - ZA MALO, ABY BYŁY JUŻ JAKIEŚ OBJAWY!!!!! POza tym objawów moze nawet nie być. Ja nei miałam. O tym, ze jestem w ciazy dopiedzialam sie jak juz byłam w polowie drugiego miesiąca, a i po tym żadnych objawów nie było - zadnych mdłości, bóli itp. A siku to sie cześciej chodzi robic, bo rosnaca macica naciska na pęcherz - ale na Boga, nie w 3 dni od zapłodnienia!!!!!

Aha czyli poprostu jeden wielki przypadek. Dzieki za info ale bez nerwow prosze. Lepiej jest sie spytac niz miec domysly czyz nie :)

Gość pecherz?
moze masz zapalenie pecherza idz do lekarza ja mialam bol brzucha na dole jak podczas okresu, czeste siusiu, niekoniecznie musi bolec przy siusianiu - nawet mdlosci mialam - poszlam do lekarza i sie okazalo ze to zapalenie pecherza, byly to poczatkii mojej ciazy, oczywiscie wtedy nie wiedzialam, co nie znaczy ze ty tez musisz byc w ciazy

Zapalenie pecherza mialam w poprzednim miesiacu i w tym, mozliwe jest to zebym znowu dostala ? Poprzednim razem okropnie bolalo, wiec chyba poznalabym ze to znowu to.