Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

odpowiedz na pytanie czemu chlopy zdradzajo

Polecane posty

Gość llko ciebie tez
dla ciebie moge byc grubaska :) wole byc nia niz spedalona ciota ktora nie ma kolegow i siedzi jak ta lajza na babskim forum :D

Chentnych do strajku co nie miarka :-) ludzie pszekaszcie dalej, wiecie ze w kupie sila, im wiencej nas bendzie tym wienksze szansae, a jak dobrze pujdzie to postrajkojemuy w sprawie cen paliw, moze w koncu nie bende musiala jezdzic altobusami oi w sprawie najnizszej krajowej. Tysionc sto to za malo, chcijmy minimum ze dwa tysionce, bendzie nam sie rzylo lepoiej.

Co wy wiecie o menzczyznach, chlop pszyszedl tu zeby poznac. Babske tajemnicy, pooglondac gole ciala, dowiedziecx sie jak dziala ko bieta a wy zaraz go od pedalow. Wolicie takich co was lejo po ryjach? To jest dla was menskosc? No tak to by byl dobry sklad: gruba maciora I znecajacy sie nad nio psychopata. Dlaczego ktos mi zyczy zle? To nie jest przyjemne. Wiec o tym ze jak to sie muwi: kto pot kim kopie dolki ten sam w je wpada.

Gość llko*^#
Hahaha! dobra jesteś Fiel ! :p

Lejdi love czemu masz mie za kosmite? Uwarzasz, ze mam glupi pomysl? A morze Ty jestes curko kasio prezydeta tuska, ze tak sie boisz tego strajku? Nie powszczymasz mie! Powiec ojcu, ze jego krulowanie w naszym kraju sie josz kaczy!

Dzienkuje ilko, ty terz jestes niczego w siebie. Musisz byc twardy I nie daj sie sprowokowac tym maciorom, wiec ze wszystkie co tu najglosniejsz kszyczo sa naj grobsze, chco zdominowac swiat I cofnonc nas do czasuw rubensowskich, gdzie przodowaly gru be maciory I gdzie prawdziwym pienknem byl ich lejoncy sie tluszcz.

A dzienkuje, dzienkuje :-) I wice wersja kochana grubasko :-* serduszko zabolalo? A moze to nie pszez moje slowa, tylko poprostu sadlo cie josz uciska, stond ten bul. Pomysl troche kluseczko zanim cos napiszesz. Albo schowaj kel base tam skond jo wzielas.

Gość llko*^#
Ja lubię blondyny , szczuplutkie , wysmukle z dużymi piersiątkami , majlepiej 164 cm, 48 kg , biust 70/ DD .Taka kobieta musi być milutka , małomówna , powinna świetnie gotować / nie objadać się przy gotowaniu / i nie pyskować do swojego pana i władcy .

Nosz kurcze zeby nie ten wielki biust, to kolrzanka byla by twoim idealem. No wypisz, odrysuj to ona.

Gość llko*^#
Jeżeli jest małomowna i dobrze gotuję to obniżę wymagania Fiel :p

I poza tym podjadaniem, bo zjesc to ona terz se lubi dobrze, nawet wiencej od tych macior, tylko, ze ona to se morze, bo jest chuda, laska taka ze choho, no I puscic sie lubi, u siebie we wsi szczegulnie, ale na to morzna pszymknonc oko. A co do inteligeci to mondrej szukasz czy obojentnie?

Gość llko*^#
Nie tylko szczuplej i ładnej , kobieta nie musi być mądra .

Mysle, ze malo muwna to ona bendzie ze strachu. Jak bendziesaz jej panem I wlatco to bendziesz mugl aso bie dedykowac kiedy ma muwic, a kiedy nie. Gotowac raczej potrafi, a pszynajmiej tak twierdzi I tak to raczej jest idealem

No no widze, ze pierszy raz w rzyxciu mam do czynienoia z prawdziwym menzczyzno, ktury na dodatek ma. Realne wymagania, a nie jakes wygurowane jak inni, np. Mondra, inteligetna, ladna, zabawna, zgrabna, chuda, oby nie gru ba. Chlopcy tak sie nie da, jak to siemuwi albo wuz, albo przed wozem.

Nie widze cie lejdi wienc nie wiem, ale cos dziwnie bousz sie tego strajku, dlatego mysle ze mosisz miec we tym jakis cel. Podejrzewam, ze jestes jego curko, albo kochanko I boisz sie, ze jak tusk juz. Nie bendzie prezydetem to durzo na tym stracisz. I racja.

Jaka ladna, zgrabna I do tego taka mondra I takiego ladnego kota masz jak leszek. Grubaski wstyccie sie.

W sumie to masz cos z kasi tusk, ale mozesz byc tesz kochanko pana prezydeta donalda, tylko ty znasz odpowiec. Mam nadzieje, ze zmienisz zdanie I chentnie wezmiesz udzial w protestach pszeciwko grubym lochom. A skoro nie jestes z polski to skond umiesz pisac po polsku?

to nie moje koty ;) to kociska ktore przychodza jak chodze z moim lowic rybki :D 2 lata jestem poza Polska A ty czemu piszesz z takimi bledami?

Gość jot 128 br
Bo uwielbia jak debile z kafetełe prześcigają się w nauczaniu jej zasad poprawnej polszczyzny . Nie ma nic zabawniejszego hahahaha!

Gość jot 128 br
To jesteś wyjatkiem i cicho nie psuj zabawy :D

Mam takie zbocznie, ze jak robie. Blendy I wy sie denerwujecie to ja si ekscesuje. To jest taki muj fanatyzm. Niekturzy lu bio damskie stopy, inni gole cyce, a ja jaram sie blendami. Dziwactwo co?

Gość Kobylak .
I za to Fiel tak bardzo Cię lubię :D

hehe no niedokonca takie dziwactwo :D ostatnio wieje tu nuda, przydalaby sie jakas jazda

Ale Was kocham moi isdolowie, dla was chce tu byc, dlla was cxhce pisac, nie tylko ciekawe artykoly o nadwagach, ale chcemy ruwnierz raczyc wasz nasza poezjo, a mam nadzieje, ze zdonzylyacie juz poznac naszo poezje?