Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

odpowiedz na pytanie czemu chlopy zdradzajo

Polecane posty

Gość ludzi razi jej pisowania
i to jest glowny powod tak sadze

Gość ludzi razi jej pisowania
a trudno przejsc obojetnie kolo jej topiku skoro tyle bledow wali w samym temacie i nie mowie akurat o tym :)

Dwa plus dwa, dziekuje :-) a Twojej dalmatynczyczce. Tez urosly pierswi jak skaczylla rok? Bo ja jeszcze mam o bawy, ze moze to bbyc nieplanowana cionza.

Gość dwa+dwa,.
Mój piesek to facet , i cudownie się smieje , naprawdę pokazuje ząbki od ucha do ucha ! Wcześniej nigdy nie widziałam smiejacego się psa jest cudowny :D

Normalny czlowiek by sie tak nie bontowal, to grube maciory strajkujo I myslo, ze jak bendo sypac wylgarytmami to ze wyelicytujo ze sapoleczenstwa tyxch co nie akceptojo grubasuw.

Gość fiel normalny
czlowiek to by z toba nie gadal dlatego tez spierdalam z tego topiku zanim sie zaraze glupota od ciebie :(

A to pszypadkiem nie ten pies z reklamy o psach co tak fajnie szczezo zemby? Tam tez byl chyba dalmatynczyk. Widze, ze ktos tu nie u dolnie pruboje zamknonc temat...

Oj rzeby wszysacy lodzie sie od nas pozararzali to swiat bylby pienkniejszy, nie bylo by wolgarnych debiluw, grubych bab, zdradzajoncych chlopow, nikt by nie pracowal, wsazyscy by mieli wszystko gdzies tak jak my. I dzienki temu rzycie je kolorowe.

Gość gdhjtwre
Grube swinie zawsze będą grube nie ma co . Nawet teraz jakaś założyła temat , że caly dzień nic nie robi tylko żre , a pełno tu ich na kafe , wściekłych i wyzywających innych od glupich i spamujacych tematy o grubych heheheheheehh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość tak się zastanawaim
autorko ty nie masz życia że ciągle na kafe siedzisz ? współczuje.

Gość Felicja 1324
Oho ! grubasy w natarciu ! Ale się któraś wkurwiła hehe :p

Co za pszebrzydly skrzat. I ze ci sie jelopie chce to wkleiac ? Idz sobie pogrzeb w dupue, a nie utrodniasz lludziom zycie. ps. Do wszystkich grubych maciur nasmiewajacych sie z chorych ludzi. Slyszalysacie o czyms takim jak dysklekcja? Jak nie to sobie sprawccie w google I od razu styccie sie za swoje zahowanie.

Gość Felicja 1324
HA HA HAHAHA! wojna grubasów trwa ! hahahha! wojna grubasów trwa!

Droga kafeterjanko co sie tak zastanawiasz. Od niedawna moim rzyciem stala sie kafeteria. Tu jem, tu pije I takie tam. Pisze ze pracy. Widze, ze nie jestes naszo idolko od poczontku, a szkoda, bo wiele sie dzialo. Ogolnie chodzi o to, ze grube baby utrudniajo nam prace I stond ta zlosc do nich. Chcemy, zeby w kacu zo baczyly ile zla swojo tusza wyrzondzajo innym ludziom I jak bardzo im rzycie utrodniajo.

Gość jesteś durną
kurwą a nie dyslektyczką dysleksja to nic innego jak obrona lenistwa , nie chciało się uczyć to teraz pieprzy się o dysleksji. a jest coś takiego jak słownik w przeglądarce podkreśla Ci błędy więc łaskawie poprawiaj je bo twoich wypowiedzi nie da się czytać i są irytujące. siedzisz tu od 11 już 4 h. współczuje takiego życia

Tak na prawde to siedze tu od dziesiontej I bende siedziala do 18. Wiesz idiotko za to mi placo. Moglas sie uczyc to I ty byas miala dobrze platno prace, w ktorej sie nic nie reobi poza kafeterio. A nie tera sie wyrzyqwasz na dysklekcykach. Zycze ci, rzeby twoje dziecko na to chorowalo I zobaczymy czy bendziesaz tak wesolo spiewac.

Gość llko*^#
Pozdrawim wszystkie grubasy z kafe , zamiast się tak wsciekać bierzcie się za odchudznie !!!!

Tak, ktos tu dobze prawi. Ja to bym zorganizowala ogulno polski protest, mozna by przejsc ulicami warszawy krzyczonc: precz. Z grobasami, smierdzicie kielbasami! Polska dla polakow, a nie dla grubych paszteciakuw!

Gość jakbyś się uczyła
to byś takich byków nie robiła. nie wiedziałem że lekcje w podstawówkach trwają do 18 , ale siedź i się ucz przyda Ci się.

Gość llko*^#
Zauważyłem , że gorzej nazwać kobietę grubą niż kurwą .Ha , bo tylko w pierwszym wypadku się obraża !

Kto ambitny ten zostaje dlorzej we szkole, a ja to jestem we pracy. Kto chentny na strajk? Kto chce wyjsc na ulice I skaczyc nasze kategorie? Kto chce zlikwidowac z polski narud otyly? To nie ameryka, tu nie zremy chamburgierow!

Gość mo musze cię
llko*^# Pozdrawim wszystkie grubasy z kafe , zamiast się tak wsciekać bierzcie się za odchudznie !!!! rozczarować ale ja do grubych nie nalezę a tez mi się nie podoba to, trochę kultury, w sumie to sie nie dziwie ze nas wszędzie nie lubią skoro jesteśmy takim chamskim narodem ;/

Gość llko ciebie tez
mozna nazwac spedalona ciota bo siedzisz na babskim forum i co nie obrazisz sie? :D

Gość llko*^#
Nie bo mam gdzieś twoją opinię grubasko hahahah!

Gość lilu39
tak naprawde zdradzaja i te chude i te grube bez różnicy. Zdradzaja bo sa skurwielami i wyruchaja wszystko co sie rusza :P

Gość uwaga strajkujemy
ludzie wyjdźmy na ulice zlikwidujemy z polskiego kraju analfabetów którzy nazywają się dyslektykami a tak naprawdę są tylko głupimi cipami.

Wiesz iilko w dzisiejszych czasach lepoiej sie przyznac do tego ze sie jest korwa niz gruba swinia. Z reszto grube pewnie wmawiajo sobie tak jak niekture poszczalskoie, ze wcale grobymi nie sa. Stond tyle teraz pasztetuw na ulicach.

Gość llko*^#
Strach się żenić , bo później nasz aniol może zamienić się w paszteta !

Gość kajfdshjksdhkfhs
fiel ciebie coś musi złego spotkać bo ty faktycznie z tymi grubymi ludźmi przesadzasz a los lubi się mścić