Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agjj

dziecko w brzuszku bardzo ruchliwe

Polecane posty

Gość agjj

Mial ktos tak ze od pierwszych ruchów do konca dziecko bylo bardzo ruchliwe? jestem ciekawa czy po narodzinach tez bedzie mialo taki temperament i da mamusi i tatusiowi popalic? :)

Gość Werusia
jeszcze da wam w kosc

Gość fnsjfbj
oj tak....W brzuszku ruchliwa jak diabli. Po porodzie najpierw cały czas spała, zresztą śpiochem jest do dziś, ale to chyba tylko po to, żeby mieć naprawdę dużo siły do psocenia. Zaczęła nam dawać popalić od momentu gdy tylko nauczyła się sama przemieszczać (to było turlanie bo nawet jeszcze nie raczkowanie. Teraz ma 2 lata i mam wrażenie, że coraz więcej energii do psocenia ma. Skacze po meblach, na spacerach bez przerwy nam ucieka, ma w nosie nasze "nie wolno, niczym się kompletnie dziewczyna nie przejmuje, nawet jeśli w końcu na nią wrzasnę.

Gość zi zu za
Moja córka w brzuszku robiła takie wygibasy, że ho ho!!! Pod koniec ciąży niby dziecko mniej się rusza, ale ona do końca fikała koziołki! Nie zauważyłam, żeby zrobiła się mniej ruchliwa. LUBIŁAM TO!!! Czasem mój brzuch (miałam bardzo nisko - zagrożona ciąża) formował się w piłkę do rugby - na boki się rozciągał, hi hi. Do tego ta słodka kuleczka - nie wiem czy piętkę wystawiała, czy co... Nigdy nie dostałam po żebrach, za to przy biodrach non stop :)). Aż drętwiały mi nogi, bo uciskane były jakieś nerwy. Teraz ma 2 latka i jest taka ruchliwa, że w sklepie czy w banku minuty nie wytrzyma spokojnie. Mam przerąbane ;). Raczkowała od 8 miesiąca, chodziła dopiero około 14 miesiąca, teraz nie chodzi tylko tak śmiesznie biega. Nie pobawi się 10 minut sama, bo jej się nudzi. Jest super! :)