Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyce jak donice :(

Mamy z Krakowa, gdzie kupić stanik ciążowy/do karmienia?

Polecane posty

Gość cyce jak donice :(

Jak wyżej. Gdzie są jakieś sklepy, gdzie mogę kupić wygodny stanik ciążowy?

Gość budka z piwem
a ja w 4kids kolo centrum zakopianka

To zależy czy chcesz taki miękki, bez usztywnienia, czy porządny, usztywniany tylko przystosowany do karmienia. Ciążowy moim zdaniem bez sensu jakiś inny niż zwykle, do karmienia raczej i tak nie będzie bo rozmiar biustu zmienia się po porodzie. Tyle że jak miałam już po 20 tc siarę to spałam w takim miękkim, sportowym. Te pierwsze są wszędzie- 4 kids, Entliczek, Mothercare, Smyk itp, a sama tego typu artykuły dość tanio są w sklepie "Myszka" na Miodowej. Drugie na pewno są w sklepie na Stradomskiej i na Krakowskiej- tyle że niiewielki wybór a ceny kosmiczne. Ja na Stradomskiej pomierzyłam w sklepie staniki Alles, a kupiłam te same na Allegro o połowę taniej.

Gość gość
ponawiam? Gdzie najlepsze biustonoszE?

Gość gość
Dobry stanik? W http://aico.com.pl/ na pewno znajdziecie. J asi etam zaopatrywalam przez cala ciaze i po porodzie tez.

Gość gość
Ciezko jest cos znalezc w Krakowie. W koncu zamowilam przez internet trzy staniki dla matek i jestem z nich super zadowolona. Jak masz mozliwosc przez internet, to zamow tak, zawsze mozna odeslac. ja zamawialam przez eksluzywna.pl staniki firmy Alles. Sa wygodne i dobrze trzymaja, a ja mam duzy biust i to wyzwanie. Polecam.