Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamniekocham123456789

Proszę przeczytajcie!!!

Polecane posty

Jak mam rozumieć takie zachowanie męża?:( Mąż fundował mi na przemian raj i piekło, stopniowo przestawałam być żoną, a stawałam się zmanipulowaną ofarą. Tylko prosiłam i przepraszałam, a on trafiał w moje najczulsze punkty z ogromną sadystyczną siłą rażenia. Cios od osoby, która mówi, że kocha, nie tylko mówi, ale której miłość czułam całą sobą, która potrafiła dać z siebie bardzo wiele, a niedługo później z nienawiścią znęcać się nad każdą moją słabością, taki cios zabija. Z mojej strony było prawdziwe uczucie, głębokie zaangażowanie, ciepło, bliskość.. co dostałam w zamian? Ciągłą szarpaninę, ciosy, niekończące się wątpliwości, pretensje wynikające z paranoidalnego myślenia, potworną agresję, niszczenie.Zaczęłam się bać reakcji mojego męża , która potrafiła być kompletnie nieprzewidywalna, jego pragnienia, marzenia, uczucia, myślenie itp. zmieniały się skrajnie z ciągu kilku minut. Jakby z mózgu przeskakiwał jakiś pstryczek i "wchodziła" druga osobowość. A wszystko to rozkwitało hojnie podlewane alkoholem. Wyprowadziłam się od niego, bo jeszcze trochę i sama skończyłabym w psychiatryku. Ile serca można dawać i ciągle słyszeć, że się jeste oszustem emocjonalnym, kłamcą, zdrajcą? A najgorsze były ciągle zmienne nastroje i wmawianie mi zdrady i że kiedyś i tak od niego odejde i wyzwiska od najgorszych. Co to może oznaczać takie zachowanie?

Gość relikt
Facet ma problemy emocjonalne

Nie mam pojecia czy to borderline bo nigdy by nawet nie chciał pojsc do spcjalisty.A mnie to wykańcza juz:(

Dopiero teraz to się nasiliło.A skąd mogło mu się coś takiego wziąść?

To może być border, a na pewno jakieś zaburzenia emocjonalne. Sama z tym nic nie zrobisz, on raczej też nie. Bez specjalisty się nie obejdzie. www.pilumnus.dl.pl - pomoc online