Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medecin

Fanki Dukana, otwórzcie oczy!!

Polecane posty

Gość dokładnie takkkkkk
żrą w ciązy bez opamiętania, potem ważą po 80 kilo i w związku z tym ,że dupska im sie ruszyć nie chce, wdupiają jakieś lidy, adipexy czy inne chemikalia, narażając te maluszki na bycie poł sierotami.. Głupia nie głupia, matka to jednak matka...

Gość dokładnie takkkkkk
żrą w ciązy bez opamiętania, potem ważą po 80 kilo i w związku z tym ,że dupska im sie ruszyć nie chce, wdupiają jakieś lidy, adipexy czy inne chemikalia, narażając te maluszki na bycie poł sierotami.. Głupia nie głupia, matka to jednak matka...

Gość medecin
No nie używałabym tutaj tak ostrego języka. Jako lekarz uważam, że są przypadki, gdzie nie wystarczy ruch, żeby schudnąć. A ponad to, każda dieta powinna być prowadzona pod nadzorem lekarskim- musi być bezpieczna!

Zgadzam się z poprzedniczkami...nie jestem święta, bo sama do 60 kg się doprowadziłam przy moim wzroście, ale ja chudnę dietą i ruchem, a nie truciem się...a niestety takie osoby chciałyby jeść czekoladę i kebaby, łyknąć tabletkę i być piękne po tygodniu...Zaś stosują Dukana bo pozwala wcinać ile się da :/...Miałam koleżankę w pracy na Dukanie i non stop na l-4 potem siedziała.

Gość medecin
niestety, Dukan jest dowodem tego, jacy ludzie są naiwni i jak dają się podejść. Bo jak ktoś napisał książkę to napewno jest bardzo mądry i jego dieta pomoże! Jeszcze każe się tytułować dr, a tak jak w artukule jest napisane: nikt jego dyplomu nawet nie widział.

Gość Ja próbowałam tej diety.,.,.Du
Ale choć bardzo przestrzegalam zasad nie schudlam i złe się czułam w trakcie,nudnosci,złe samopoczucie wiec zrezygnowałem,zastanawiam się skąd tyle agresji i pogardywobec osób z nadwagę,cale życie przestrzegalam diety,koleżanki wcinaly paczki ja jabłka....w ciąży przybyło mi 8 kilo,po porodzie wazylam mniej niż na początku ciąży,niestety dopadła mnie choroba tarczycy,byłam zmuszona brać sterydy...najgorszemu wrogowi nie życzę,utylam bardzo dużo,biorę hormony,nie mogę ćwiczyć bo jestem słaba, tarczyca uszkodzila mi serce,jestem na bardzo restrykcyjnej diecie, żeby już nie tyc, nie piszcie z taka pogarda o zracych grubasach,nawet nie wiecie jak to boli... Co do Dukana mnie nie pomogło,na pewno to nie jest zdrowa dieta,ale jak ktos schudnie,straci kilogramy to chyba dla niego dobrze....

Gość salamandra_7979
Dukan to złoooo. Szpital gwarantowany!! Ja byłam na diecie, o której mowa w tym artykule (Lignaform). 10 kg w dół i jestem bardzo zadowolona! Bardzo dobrze sie czułam, żadnych zawrotów głowy, odczuwania głodu, złego humoru.