Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kombinatorska przeprowadzka

Znow awantura przez bezrobocie

Polecane posty

ja pierdole wczoraj ojciec dzia matka znow dra morde do mnie kurwa sprawdzilem ufertya pracy w urzedzie oczywiscie noz nowego nie ma ja pierdoli kasy zero a oni tylko mi sraja na glowe co za kurwa miejsce ;/ pierdole chyba naprwde przeprowadze sie do wawyi bede oszukiwal nie placac czynszu

Gość hauahaha
no to lipa ;)

ja pierdole co za zajebana sytuacja

Gość Godejwa
bo siedzisz na ich garncu:D

Gość Programista
To się przeprowadź. Też bym nieroba z domu gonił.

programista a sfinansujesz mi przeprowadzke?

Gość Godejwa
słabo się starasz i pewnie staruszki to widzą:P

nie poprostu staruszki mentalnie sa w latach 70tych ciagle przytacaja dogmaty z tamtych czasow na poczatku nawet mialem awanture ze dawalem pracodawcom CV bo wg nich to byl jakis wymysl z kosmosu walili teksty typu "pracodawca chce powaznych ludzi nie wymyslajacych CV" albo "to nie ameryka ze jakis CV sa" no i sa czcicielami urzedu pracy dla nich jest to oczywiste ze praca w urzedzie jest nie moga pojac jakim cudem urzedasy nic mi nie zaoferowaly nawet sami byli w urzedzie bo poprostu nie wierzyli :\

ja pierdole chcialbym sie wyniesc do wielkiego miasta gdzie jest praca a kurwa nie mam na to forsy bledne kolo

Gość kubryk imbryk
a skad jestes

Gość fsffsfwegf
a nie możesz wyjechać do pracy fizycznej za granicę na kilka miesięcy ?

niestety niechce za granica zbytnio raz ze bym sie zwyczajnie bal jechac do kraju nieanglojezycznego a dwa ze na takich zadupiach zeruja chordy oszustow i naciagaczy wiem bo nawet moja ciotka na to trafila nawet te "sprawdzone" oferty sa czesto jakies lewe w praktyce

Gość ile masz.......
lat?????????długo szukasz work?

prawie dwa lata

Gość piersi z kurczaczka
A myslisz ze w warszawie jest praca? Gowno prawda chyba ze chcesz robic na kasie w biedronce. Poza tym zawsze mozesz zatrudnic sie do jakiejs pracy sezonowej, odlozyc kase i wyjechac. Na miesiac aby znalezc robote i przezyc biednie ci wystarczy.

Gość a na czym to twoje szukanie
polega? chodzisz tylko do up i przegladasz oferty w internecie? to jestes niezaradny.

up i oferty w int w sumie olewam up wiecznie nic nie ma i nie morze a oferty int to w 99% domokrazcy osobiscie glownie skladalem CV czesto byly motywy ze nawet go nie brali bo "oni nie zatrudnia napewno"

Gość jestem na tak tak tak
Naucz sie kultury najpierw bo z takim jezykiem, brakiem wyksztalcenia i podejsciem do zycia to nawet na kase cie nie zechca. Najlepiej jest narzekac i czekac, a tu wielkie zdziwko bo z nieba nie leci. Ludzie nie maja roboty to jada za granice, odkladaja kazdy grosz zeby sie wyrwac, pomagaja na roli. Nikt ci roboty nie zalatwi, takie czasy wiec wez tylek w troki albo skoncz z tym uzalaniem sie nad soba tutaj.

Dodam ze jestem prostakiem, wieśniakiem i z nikim i niczym się nie liczę. Najbardziej lubię robić z siebie ofiarę losu i wyzywać innych bo wtedy mi lżej. Jestem chorym psychicznie i sfrustrowanym debilem. Dziękuję za uwagę :D

Gość Kkombinatorska przeprowadzka
oczywiscie zaczerniony nick to podszyw ktos sie nudzi spok niech mu za to matka w bolach zdechnie jeszcze w tym polroczu... przynajmniej podbija mi temat

Martw się żebyś ty z głodu i zgryzoty nie zdechł :D Chociaż pewnie wcześniej starzy cię z domu wypierdolą na zbity pysk żeby dłużej nie patrzeć na kreaturę jaką wychowali :D I nie nudzi mi się po prostu pokazuję jaki poziom intelektualny sobą reprezentujesz - zerowy.

wiesz ty porostu nie rozumiesz slowa pracy nie ma co swiadczy ze sam jestes potencjalnym nierobem bo ktos z takim podejsciem najczesciej nie ruszy dupy np za 1000 zl :)