Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamawandy

Wanda- imię dla córki - co o nim sądzicie?

Polecane posty

Gość mamawandy

witam. za chwilę zostanę mamą od początku chodzi mi po głowie jedno imię a mianowicie Wanda, mała Wandzia :) co o nim sądzicie? decyzję i tak podejme z męzem ale mimo wszystko jestem ciekawa opinii.

Gość 17 lat mam i zero kasy!
Będą ją przezywać. Np: - Wandzia - Cipolandzia - Wanda - kurwanda itd...

Gość chrzonstka
przepiekne

Gość mamawandy
ona nie była planowana, no taki wybryk nastolatki (czyli mnie) bez gumki ale i tak ją bede kochać

No mi sie nie podoba to imie,ale to kwestia gustu,jesli Tobie i twojemu mezowi ono sie podoba to dajcie tak na imie malej,powiem Ci jeszcze,ze lepiej Wandzia niz kolejna Julia,Nikola,czy Wiktoria.... Przynajmniej nie bedzie pospolita :)

przepiekne. Wanda albo Helena Halszka, Estera, Eleonora idealne dla bliźniaczek

Gość mamawandy
przezwiska to chyba do każdego imiona się znajdą :) więc nie o to chodzi zwyczajnie tak bardzo to imię mi się podoba że każde inne przegrywa i tak jestem ciekawa czy tylko mi?

Gość dzieckoDIABLAiANIOLA
mi sie bardzo podoba Lilianna albo Lena ale Wandzia? kojarzy mi sie z gruba stara baba

Gość vi---
moja córka ma na drugie Wanda - po babci. Nie wiem czy dałabym Wanda na pierwsze, ale np Magdalena Różdzka dała i jest ok. Wanda - moze być ładne, wystarczt je oswoić

Gość Pani Wanda 3
Wanda to super imie. ja mam tak na imie ,moja corcia tez ma tak na imie i moja babcia miala tak na imie. jest piekne wg mnie.

Gość a co powiesz na
Vanda to bedzie takie unowoczesnienie.....

Z moją córą chodzi do żłobka Wandzia, na początku to tak się trochę dziwiłam, że dali dziecku "takie" imię , ale teraz się już przyzwyczaiłam i chyba nawet mi się podoba:)

dzięki wszystkim za opinie wiecie ja rozumiem że komuś może imię się nie podobać :) ok, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie w końcu różne są gusta, ale nie kumam tylko opinii ze to robie nei krzywdy dziecku.- czy naprawdę uważacie że imię którym nie wszystkim się podoba to wielka krzywda dla dziecka?

Gość Toxic Toy
kciukiem to ty na tych zdjęciach? wyglądasz zupelnie inaczej niż na tych z szalikiem:D fajna lacha z ciebie:D

Z moją córą chodzi do żłobka Wandzia, na początku to tak się trochę dziwiłam, że dali dziecku "takie" imię , ale teraz się już przyzwyczaiłam i chyba nawet mi się podoba:)

Gość ojejku no
cudowne imie. cudowne.......