Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Ale miałam dziś sen...

Polecane posty

samemu rodzić: jeśli widzi się nowo narodzone dziecko, oznacza, to profity i uwolnienie się od zmartwień i kłopotów Przyszłość Nadzwyczajny sen, przepowiadający wydarzenia. Jest to dobry czas, aby zakończyć stary spór. Hmmmm... :classic_cool:

To i tak nic w porównaniu z moim snem. Śniło mi się, że trzymam w ręce nóż, obudziłam się i trzymałam go naprawdę :O a później znów się obudziłam i rozglądałam się jak gupia gdzie ten nóż leży 🖐️ Nóż wyraz prymitywnej i niebezpiecznej siły przebicia; najczęściej jednak należy interpretować jako sen o charakterze seksualnym widzieć: rozstanie ooo shit 🖐️

Właśnie doczytałam, że sny z nożem w roli głównej to mają ukryci psychopaci 😭:classic_cool: Kanapkę... ee nie... raczej tak sobie trzymałam, do obrony :O

Hehe Carrie dobry sen :) ja sie trzymam zasady ze sny odzwierciedlaja to czego sie boimy i/lub to czego pragniemy:) wiec nie raz mi sie ciaza snila (boje sie jej) :) ja wlasnie uzylam tej odzywki co polecilas jest niesamowita latwo rozczesalam te moje 50cm i sa takie miekkie:)

Fakt, ta odzywka jest swietna. Ja kupuje tą 400 ml, czesto w kerfurze i rossmannie sa promocje na nią i kosztuje 11 zł. :) I ogólnie, mi odzywka 200 ml starcza na tydzień... A jak mam tą to mi starcza spokojnie na miesiąc, nie trzeba jej dużo na włosy, bo strasznie fajnie sie rozprowadza.