Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy facet

W jakiej kompani najlepiej wykupic wczasy w Grecji?

Polecane posty

Gość niesmialy facet

wczesniej latalem z Thomasa Cooka - ale nie da sie niektorych - tych tanszych wczasow wykupic - szwankuje strona internetowa - i to trwa juz kilka tygodni moze low cost holliday - probowal ktos

Gość podaga
Jz tez zawsze z Thomasa Cooka :-) Nie sa drodzy i co mnie przekonuje, ze maja biura i mozna sie z nimi normalnie skontaktowac. ALe ciekawa jestem opinii o innych biurach podrozy.

Gość matka pracujaca.....
travel republic - moi znajomi jezdza, mozna znalezc naprawde tanie urlopy.

Gość wwerty
Ja sama szukam wczasow na necie wychodzi taniej niz przez biura

Gość podzielmy sie doswiadczeniem
w takim razie. Ja zawsze z Thomasem Cookiem jezdze i jestem zadowolona. Organizacyjnie nic im nie moge zarzucic,wyjazdy niezbyt drogie ale dosc marny wybor moim zdaniem.

Gość chrzonstka
juz kilka razy wykupilam z travel republic i bardzo sobie chwale. taniej wychodzi samemu znalezc sobie wakacje niz przez biuro. polecam travelsupermarket.

Gość numerowaaa
Ja tez wszystko bookuje sama. Gdy lecialam do Amsterdamy na 3 noce wto w Thomasu Cooku powiedzieli, ze zaplace ponad 500 funtow za osobe. Sama wszystko zabookowalam i zaplacilam 170 funtow za osobe (bilet na samolot i 3 noce w *** hotelu).

Gość niesmialy facet
wybieram sie na Rodos, mam juz wybrany urlop, ale nie moge dopasowac wczasow poniewaz strona Thomasa Cooka nie pracuje prawidlowo znalazlem korzystne opcje na low cost holliday i skorzystam z ich wcasow nawet tansze okolo 350 za tydzien

Gość podzielmy sie doswiadczeniem
niesmialy facet :-) ja w zeszlym roku bylam na Rodos z TC. Jak kupujecie onkine, nie ze "stacjonarnych" :D biur podrozy (czyli takich ktore nie maja jakis biur) macie zalatwiony transfer, ubezpieczenie itd. Ja sie zawsze troche tego boje. W TC mam wszystko powyzsze plus opieke rezydenta na miejscu. Dlatego bezpieczniej sie czuje.

Gość niesmialy facet
tak, jak juz wspomnialem 2 razy stronak tc nie zawsze pracuje prawidlowo, nie moge wykupic tanszych wczasow ?! ale jest wiele tanszych opcji na low cost holliday

Gość Katarzyna sprezynaa
Korzystalam z low cost holiday- bylam w Hiszpanii i wszystko bylo dokladnie tak jak zabukowalam przez internet na ich stronie . Bylam bardzo zadowolona. Ceny maja naprawde korzystne !!!!!

Gość niesmialy facet
z low cost holliday wszystko przychodzi ci na maila? tak? tzn karta pokladowa i papiery do hotelu; tak jest lepiej niz wysylanie biletu poczta jak w TC. czy to prawda?

Gość petrunia...
wynajecie samochodu, parking na lotnisku wszystkie potwierdzenia mielismy na mailu, wydrukowalismy i w droge.......zaoszczedzilismy polowe kosztow. Wiec nie ma sie czego bac.....polecam trzeba tylko miec troce jaj i miec wszystko wydrukowane, nie moze zabraknac wam zadnego papierka, bo mielismy sytuacje, bo np. juz wracajac na lotnisku nie mogl znalezc w kompie rezerwacji, gdzies dzwonil i ok, przy braniu samochodu pobrali nam kaucje za paliwo z karty, jak oddawalismy bak byl pelny, wiec kasa powinna wrocic, cos tam brachali ze to moze potrwac pare dni, wiec zazadalismy potwierdzenia, ze samochod byl oddany z pelnym bakiem i pieniadzze byly na koncie z powrotem w ciagu jednego dnia...jak juz wrocilismy wyjezdzamy z parkingu przy lotnisku, a tam nam do placenia 120 funtow, zadzwonilmy i powiedzielismy, ze placone bylo przez neta, podalismy nr.rejestr.auta i jest, ok, sorry i pusicili.......a tak poza tym to wakacje byly tanie i udane

Gość petrunia...
wcielo mi poczatek postu....... bylo, ze bylismy z mezem ostatnio na teneryfir, i wszystko kupowalismy sami przez neta, loty w liniach Monarch, hotele, parking na lotnisku, wynajecie samochodu tam na miejscu... dodam, ze przez neta za parking zaplacilimy 40funtow

Gość Katarzyna sprezynaa
Tak , zgadza sie rezerwacja przychodzi na email i trzeba wydrukowac. Ja wykupilam z low cost oczywisice bilet lotniczy, hotel, podstawowe ubezpieczeniena w przypadku odwolania lotu itp. transfer z lotniska do hotelu i spowrotem , czyli package holiday . Wszystko bylo dokladnie tak jak w opisie hotelu i transferu. Zwiedzalismy juz na wlasna reke a kiedy chcielismy to odpoczywalismy na plazy.

Gość numerowaa
Ja niedawno lecialam do Polski na tydzien i poniewaz mielismy samolot o 6 rano, to przespalismy sie w hotelu blisko lotniska. Za noc w **** hotelu (2 osoby) plus tydzien parkingu zaplacilsmy tylko 79. Normalnie sam pokoj w tym hotelu kosztuje 200 - 300 za noc (takie byly ceny w recepcji).

Gość numerowaa
*79 funtow oczywiscie