Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikirosee

SZCZECIN SALON BABALOO

Polecane posty

Gość wikirosee

Zainteresowałam się ofertą na gruper.pl odnośnie przedłużania rzęs metodą 1:1 w salonie Babaloo w Szczecinie. Czy któraś z Was kiedyś korzystała z usług tego salonu i robiła tam rzęsy? Interesuje mnie dokładność, trwałość i wygląd rzęs w efekcie. Ktoś poleca?:) z góry dzięki !!

Gość wikirosee
pomoze ktos...?

Ja osobiscie nie robilam ale nie polecam gruponu!! robie u dziewczyny na Gumincach, efekt jest rewelacyjny i utrzymuje sie ok 6 tyg :) sa to rzesy jedwabne i wygladaja bardzo naturalne ale trzeba troszke wiecej zaplacic niz za sztuczne ktore odrazu rzucaja sie w oczy ze sa sztuczne. To jej stronka internetowa http://www.przedluzanierzes-monika.pl/

Gość aninuna
ja korzystalam ale tylko u kosmetyczki- rewelacja , ale nie wiem jak te rzesy tam kleją ...

Gość wikirosee
Ja ostatnio wypróbowałam salon kosmetyczny niedaleko osiedla przyjaźni i musze Wam powiedziec ze jestem zachwycona. Rzęsy trzymają mi się już 1,5 miesiąca, estetycznie i naturalnie wyglądają i co najlepsze- robi je kobietka, która już kupe lat w tym siedzi, ale mają bardzo niskie ceny dla rozreklamy ;) ogólnie kosztuje 80zł i często robi takie promocje (na ktorą ja tez sie zalapalam) że za założenie rzęs jedwabnych zaplaciłam 59zł :) Poza tym zakłada je bardzo szybko, godzinka i idziesz do domu:) Polecam! Jak mi sie przypomni nazwa salonu to odezwe sie ;D

Gość czekoladowaaa91
Odpowiadając na twoje pytanie. Nie polecam ponieważ ja i moja koleżanka zakładamy rzęsy i mamy multum klientek, które trafiają niezadowolone z usług tamtej "stylistki".

Nie polecam! Wykonywałam zabieg dwa tyg temu i nie byłam do konca zadowolona. Od razu po spojrzeniu w lustro i przyjrzeniu się dokładnie w domu zauważyłam, ze niektóre rzesy doczepione są niedokładnie, są posklejane ( to chyba metoda 4:1 :))) Pani bardzo symapatyczna, zręcznie doczepia rzesy, jednak robi to nie dokładnie!!!!!

Gość Składają
Ja jestem bardzo zadowolona. Pani robi b.doklafnie mi trzymały się półtora miesiąca polecam. Niedrogo i fachowo. Jedyny grupom z którego jestem zadowolona

Gość piskorek
Moje rzęsy zostały doklejone z małą starannością a po za tym zostały bardzo zniszczone.Obsługa bardzo sympatyczna.Nie polecam gruper(ow} jak również tego salonu!

Gość ajf
Ja byłam, jestem bardzo zadowolona, ładnie zrobione rzęsy i trzymały się 1,5 miesiąca. Polecam

Gość gość
Czesto doklejam tam rzęsy i jestem bardzo zadowolona Efekt naturalny,rzęsy utzrzymują się ok 6tyg polecam