Redflower 0 Napisano Marzec 19, 2012 Jeśli tak to jakie mieliście dawkowanie i jaka jest wasza opinia o tych tabletkach anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 19, 2012 "Jeśli tak to jakie mieliście dawkowanie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czasami przebarwienia skórne Napisano Marzec 19, 2012 20 rano, 30 wieczorem, ha, ha, ha. Nie działają dobrze, jest się po nich nerwową, złą, ogłupioną, płaczliwą i wszystko co najgorsze. P{oproś o inne - nie żartuję, ale Ty chyba tak, skoro pytasz o dawkowanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja brałam dawno temu Napisano Marzec 19, 2012 i przytyłampo nich z 15 kg-nie polecam. Pytania o dawkowanie nie rozumiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkdfjeiowtuncvjk9 Napisano Marzec 19, 2012 ? Normalnie 1 tabletka przez 21dni dni przerwy 8dnia 1tabletka nowego opakowania. Nie przytyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Marzec 19, 2012 Pytanie o dawkowanie to chyba żart :D a przynajmniej mam taką nadzieję... Ja z nich byłam zadowolona. Ale po dłuższym czasie (jakichś 3latach) zaczęłam mieć huśtawki nastrojów, wpadałam wręcz w stany depresyjne. Do tego momentu byłam z nich zadowolona. Słyszałam jednak, że teraz się z nich rezygnuje, ponieważ sporo kobiet przy nich zachodziło w ciążę. nie wie czy to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach