Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njhdmlssd

pcos i anty

Polecane posty

Gość njhdmlssd

ktoś przyjmował tabletki antykoncepcyjne z podejrzeniem pcos? czy po odstawieniu wszystko się unormowało ? wróciły w miarę regularne miesiączki ? i jaki czas brałyście anty z tego powodu ?

"czy po odstawieniu wszystko się unormowało ? wróciły w miarę regularne miesiączki ?" A ktoś Ci powiedział, że po odstawieniu się unormuje?

"i jaki czas brałyście anty z tego powodu ?" No z tego co rozmawiałam z lekarzem to raczej całe życie z przerwami na starania.

Gość njhdmlssd
lekarz mi powiedział, ze to zależy ... ze z reguły sie wszystko normuje, ale to zależy. Lekarz mi takimi ogólnikami odpowiada dlatego chciałabym przeczytać coś od kobiet, które są / były w takiej sytuacji

Gość njhdmlssd
Perwersja, poważnie ? całe zycie ? czyli nic sie nie poprawi ? kurde szkoda ... a jak ktos nie moze brac anty to co wtedy serwują za tabletki ?

To zwykły ginekolog czy ginekolog-endokrynolog? Na jakie podstawie lekarz podejrzewa czy też zdiagnozował pcos?

Gość njhdmlssd
to jest ginekolog - poloznik, robił mi kiedyś badania na progesteron, adrostendion i testosteron, jak przekrecilam nazwy to przepraszam, ale juz z 1,5 roku temu je robiłam i w sumie powiedzial, ze badania mam w porzadku i ze to pewnie nie pcos ale on nie wie dlaczego mi sie robia torbiele na jajnikach ;p normalnie co lekarz to idiota