Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukrówa

9 mies. dziecko

Polecane posty

Gość cukrówa

jak wygląda u was sprawa z jedzeniem i spaniem w ciagu dnia?? jestem ciekawa bo wydaje mi sie ze moja mała za duzo bebilonu zjada a wiec 7 rano ok 180 ml. (o 9 juz spi:)) 10- deser jogurt owoce lub ciasteczka, budyn, kisiel, 11 godz.- 180 ml. druga drzemka ok. 13 14- obiad, 16.- 180ml. po 16 drzemka i o 20.- 180 zagęszczone i spanko do 6 rano Kaszki bardzo rzadko podaje bo zaraz po nich jest głodna wiec nie mam jak zamienic jednego posiłku na kaszke, uwielbia budyn czasem o 18 zje na 200ml mleka z dodatkiem żółtka ale wtedy mleka przed spaniem mało co zjada. Ciekawa jestem jak to jest u Was drogie mamy dziewięciomiesieczniaków aha drzemki mojej córci trwają ok 1 h.

Gość cukrówa
dodam ze jest szczuplutka nie mamy problemów z wagą

Gość tikal
jakie kaszki?

Gość cukrówa
no dla dzieci np bananowa, z jablkami, kaszka 7 zbóż na hipp na dobranoc rózne naprawde wiele jej podawałam i takie na mleko i na wode

Gość tikal
moj syn ma juz prawie 12 m-cy i nie zna smaku takich kaszek, zastanow sie nad podaniem kaszy jaglanej, kaszy gryczanej niepalonej, klieikow bez cukru, kaszy manny, ryzu, platkow owsianych itp.

Gość tikal
na sniadanie kasza jaglana z maslem, rodzynkami, cynamonem i mozna troche owocow dodac, pycha - moj uwielbia

Gość cukrówa
takie kasze jadamy na obiad oprócz tego pyszna jest kus kus moja ją uwiebia

Gość z komputerem to był
za dużo mleka! gdzie warzywa? po co ciasteczka? :O

Gość Mamaocara
Hmmmm dokładnie a gdzie warzywa? Mój je tak 7-8 śniadanie kaszka 9 mleko drzemka 30-40 minut 12:00 obiad jakaś zupka 1:00 mleko Po mleku drzemka 15:00 deserek (owoce) 18:00 kaszka 20:00 kąpiel po kąpieli mleko i spanie do 7:-)