Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona koleżanka

Ucieczka z dzieckiem

Polecane posty

Jest taka sytuacja.Moja znajoma uciekła z dzieckiem z domu.Mąż jest w porządku,ale poznała jakiegoś innego na portalu.Czy teraz mąż może jej narobić problemów?Za to że zabrała dziecko bez jego zgody itp.

Nie wie nikt nic na ten temat?

Gość budka z piwem
jesli ojciec wie gdzie sa to chyba moze tylko wystapic do sadu o rozwod i opieke, na dzien dziesiejszy to chyba nic poza tym' nikt kobiecie nie kaze zyc z tym facetem. to nie jest obowiazek.

Nie każe z Nim żyć ale oddaliła się z dzieckiem nie informując gdzie i kiedy wyjeżdża. To zadziała na Jej niekorzyść.

Gość budka z piwem
ale ona tu nie pisze ze on nie wie gdzie sa, a zgody nie dostalaby pewnie czy tak czy siak pewnie ze zadziala na jej niekorzysz, dlatego ja nie ucieklam od meza tylko siedzialam z nim az sie porozumiemy co do wszystkich detali rozstania, chociaz wszyscy mi mowili; uciekaj od niego, wez i sie wyprowadz, dobrze tylko ze nie chcialam dziecka narazac na stes i brak stabilizacji

Dopiero teraz ją namówiłam żeby zadzwoniła do niego i go poinformowała co by problemów nie miała.Wiadomo wkurzył się i ma jechać do nich.Ale ona sobie wymyśliła że na mieście się z nim spotka.Zresztą to nie chciała się z nim widzieć ale mówię dziewczyno narobisz sobie problemów i będziesz płakała potem.