Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediie dla rodziców

Ślub syna a ślub córki! Dla matki utrata syna, dla ojca utrata córki to tragedia

Polecane posty

Taka prawda, matka nigdy nie pogodzi się z tym że jakaś obca baba zajęła miejsce w sercu jej synka Ojciec też się nie pogodzi z tym że dla córki to już nie on będzie najważniejszy. Z tym że synowa ma jeszcze gorzej bo teściowa często wyładowuje swoją niechęc na wnukach z mężczyznami jest inaczej, jak już się mają na kimś wyładowac to nie na wnukach:( a zięciu

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasiaczek
ocipiałaś kobieto? to są zupełnie inne uczucia. żona a matka dla faceta to zupełnie co innego. jako matka masz zamiar mu obciągać ?? :-D

Gość Exetta
tragedie to w Smoleńsku czy pod Szczekocinami

mnie jakoś żadna matka z moich chłopaków nie lubiała, mój brat też miał zawsze problemy z ojcami swoich dziewczyn

Gość aaaaaaaaaaaaaaaasiaczek
a ja nie mam żadnych problemów z teściami,bo są normalni. mój facet też jest dobrze traktowany przez moich rodziców,a to,że większość ludzi jest popierdolona to inna sprawa. tego nie przeskoczysz

Gość no właśnie tylko popierdolone
tylko popierdolone teściowe zachowują się jakby obca baba im syna ukradła skoro tak nienawidzą synowych, to niech do nich dotrze że one też "ukradły" jakieś matce syna i niech srają w gacie ze strachu

Gość a co powiecie o ojcu ktory
tez przezyl tragedie wiedzac o tym ze jego corka juz jako zona napewno bedzie uprawiac seks Napewno jest mu przykro z tego powodu :(

Gość no właśnie tylko popierdolone
co bym powiedziała ? że ma zaburzenia i powinien iść do psychologa, bo to nie jest normalne by onsesyjnie rozmyślać o życiu seksualnym swoich dzieci być może w okresie dojrzewania dzieci czasami myślą o tym że ich rodzice są aktywni seksualnie i sama myśl o tym wydaje im się dziwaczna....ale normą jest że z takiej postawy się wyrasta jesli dorosła osoba myśli w analogiczny sposób o własnym dziecku to znak że jej rozwój emocjonalny został zatrzymany właśnie na tej fazie żal pl

Głupszego tematu już dawno nie widziałam :o Ty to nie wiesz co to znaczy tragedia! Ciężka choroba,kalectwo,śmierć,zgliszcza zamiast domu - to tragedia!

Sam wiem jak to przezylem gdy corka oznajmiala mi ze wychodzi za maz, myslalem ze chyba umre. Teraz jest juz wszystko dobrze bo zerwala z fagasem i ciesze sie ze slubu syna ktory juz wkrotce uczyni mnie dziadkiem.

Gość do marek 52
chyba Cie pochrzanilo... to sie zastanow lepiej co mysli Twoj tesc o Tobie i Twojej zonie a jego corce... debilizm...

Gość facet1969!
Tylko w patologicznych rodzinach są takie uczucia względem synowych czy zięciów. W normalnie funkcjonującej rodzinie tak nie jest. Nie wyobrażam sobie, żeby któraś z moich cór nie miała kochającego ją faceta a ja zięcia.