Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejujeju :)

Spóźniający okres 8 dni,powiększone piersi....Chcę by to była ciąża!!! :) :)

Polecane posty

Heeej wszystkim. Jeżeli pozwolicie opiszę moje objawy: Cykle nieregularne, zazwyczaj 38-40 max. Dzisiaj już 48. W 37 dniu bolał mnie brzuch i jajniki jak na okres,ale się nie pojawił tylko biały śluz, a teraz suchość. W 45 dniu cyklu uprawiałam sex i okropnie bolało mnie podbrzusze znowu jak na okres i po raz kolejny nie dostałam. Teraz siedzę z bólem lewego jajnika :/zachcianek raczej nie mam, stresu żadnego też nie , jedynie przytyłam 3 kg, leków nie zażywam. Staramy sie o dziecko i chciałabym ujrzeć 2 kreseczki,ale test zrobię jutro rano. Co myślicie ? czy nie potrzebnie się nastawiam ? pozdrawiam wszystkich czytających!!

Gość hujhuhhuuhuhuh
ja w ciąży tak miałam i do tego bąki :D

Gość srwtherthtre
Nie chcę Cię nastawiać,ale chyba ciąża lub ewentualnie coś z jajnikami. Jutro test i do gina :)

Bardzo bym chciała,ale zastanawiam się co jeśli negatyw wyjdzie, a okresu dalej będzie brak eh

Gość bękart wojny...........
Gratulacje ;]

Gość reklamy pokazuja co
sluchaj my nie ejstesmy wrozkami. Jezeli ty nie wiesz czy ejstes w ciazy to skad my mamy wiedziec? Mamy tak gdybac i gdybac? zrob sobie test albo idz do ginekologa, albo na badanie krwi.

Gość aga * 33
Gratuluje! Prawdopodobnie jestes w ciązy.

Gość no ja tak mialam
2 tyg mi sie spoznial ...a cycki to mialam jak po silikonie rozmiar wieksze .strasznie bolały i jajniki tez.wlasnie albo prawy albo lewy a ja myslalam ze to wszystko na okres.podbrzusze mnie skrecalo jak na okres....tylko z malym ,,ale'' .te moje piersi nie byly takie jak przed okresem.byly o niebo wieksze i bardzo bolaly , az w srodku czułam taka gulkę .nic przyjemnego:) zrobilam 4 testy i wszystkie pozytywne :) teraz juz jestem w 4 miesiacu :) zycze Ci tego bardzo jesli chcesz :) powodzenia

Gość My z mężem....
staramy się pięć lat i wiem co to znaczy jak się chce, a nie da. Takie wmawianie sobie jest najgorsze życzę jak najlepiej i być się nie rozczarowała !

no ja tak mialam - wlasnie tez mam większy biust niż zazwyczaj. Na ogól przed okresem miałam nabrzmiałe powiększone piersi,ale tym razem owszem powiększyły się przed okresem i już tak zostało . Bolał brzuch na okres i nie przyszedł, a ostatnio przy stosunku okropne skurcze :( ale poza tym żadnych objawów typu wyostrzony węch, zachcianki itd. Mam tylko na dole powiększony brzuch tak jakby macica wybijała..

Kochamy się w każdy dzień praktycznie od pół roku i nic . Więc jak nie pojawił się okres tego 40 dnia zaczęłam się cieszyć bo na ogół miałam do 40 max . 22.02 byłam u gina zbadał i powiedział,że wszystko wporządku!! ..jutro zrobię test,ale najgorzej jak się rozczaruję:(

Gość Też się staram...
bardzo bym chciała takiego bobasa,ale też nic. No niestety może gdzieś tam u góry jest zapisane kto ma kiedy mieć :)

Gość Najgorzej jak...
człowiek się strasznie ograniczy do tego starania i jak tylko jeden dzień będzie spóźniać się okres to zaraz świrowanie i takie zamykanie świata tylko na tym staraniu. W Twoim wypadku 8 dni to nie parę godzin, a na prawdę sporo więc coś jest nie tak! powodzenia !

Gość no ja tak mialam
szkoda ze dopiero jutro.moze zrob dzisiaj ?? no wlasnie z tymi piersiami to tak wlasnie jest ...tu duze i bolące niby ten okres a potem okresu nie ma a cycuszki juz takie zostaja i sa coraz wieksze i bardziej bolesne.

Gość ojejujeju ;)
wolałabym z rana w sumie wszędzie tak pisze, a nie wiem co to za różnica :P

Gość no ja tak mialam
a zachcianek to ja do tej pory nie mam.jem jak zawsze.no moze bardziej na slodycze.ale zadnych takich objawów nie mialam ani nie mam do tej poty.zadnych mdlosci,zwracania ...nic z tych rzeczy :)

Gość no ja tak mialam
ja robiłam popoludniu.:) nawet jesli wyjdzie pozytywny lub negatywny to powinnas dwa zrobic .dla pewnosci :)

Gość ojejujeju ;)
Czyli nawet nie ma co się tym sugerować...ja do toalety chodzę trzy razy dziennie,ale ztym drugim :P a to niby bardziej się siusia :P

ahaa i tez pale papierosy i pije kawe. Slyszalam,ze na ogol odrzuca,ale mnie ciagnie nadzwyczajnie do tych nalogow :P :/

Gość AgnieszkaGie93
Heej. Mam podobne pytanie. Nigdy nie mialam regularnie miesiaczek, ale mniej wiecej zawsze czulam kiedy bedzie. Teraz powinnam miec mniej wiecej 31 sierpnia a tu nic... Mam nabrzmiale i drazliwe piersi, stosunkowo czesto chodze do toalety i to nie tylko na siku (a czytalam, ze w trakcie ciazy ma sie zaparcia) nawet wydzieliny bardzo nie ma. Nie odczuwam zadnych zachcianek, nie mam zawrotow glowy. Jedynymi "anormalnymi" symptomami sa moje piersi, brak okresu i nabrzmialy od tygodnia brzuch i od czasu do czasu bolace jajniki. I tu pojawia sie moje pytanie - czy to moze byc cos innego niz ciaza??? Prosze o szybka odpowiedz

Gość gość
Kiedy byłaś ruchoana?

Gość AgnieszkaGie93
13 sierpnia

Gość gość 2012
Hej To ja w sumie z takim samym pytaniem Okres mam regularny, teraz się spóźnia 5 dzień obrzmiałe i bolące piersi ból podbrzusza. Testu jeszcze nie zrobiłam bo mam małe opory że wyjdzie negatywny, a jak by nie było staram się już długi czas z moim partnerem

Gość gość
Z konkubentem chyba?!

Gość gość
Czyli bedze nastepny skusyn z porarzeniem muzgowym ,pluje na tego wypuklenca i na ciebie