Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewernasyd

czy kobieta może jeździć na męskim rowerze ?

Polecane posty

Gość mewernasyd

ktoś na to zwraca uwagę ? w ogóle co to za różnica czy kobieta jeździ męskim rowerem ?

Gość mewernasyd
a facet jajkami nie walnie o ramę ? to raczej oni powini na damkach jeździć :D

Gość 321321321321
ja w ogóle nie rozumiem, skąd te pomysły na damsi i męski rower. Facet jest b. zagrozony jak walnie w ramę, chyba to kolejny element dyskryminacji

Gość rasput1n
bo kobiet kiedyś jeździły w kiecach i nie mogły tak przekładać nogi jak mężczyźni

Gość qwerse23
no niezupełnie bardziej zagrozony .. Jadra faceta nie znajduja sie miedzy nogami tylko z przodu . Wiec facet spadajac na rame nie uderzy sie w jadra ( tylko w miejsce miedzy odbytem a moszną ) chyba ze mocno pochyli sie do przodu . A kobieta ma swoje narzady blizej odbytu i konczą zatem rama jest bardziej niebezpieczna dla niej .

Gość qwerse23
Gdy dziewczyna bedzie pochylona czy wyprostowana zawsze uderzy w swój narząd , a facet dostanie jedynie w przypadku gdy nie siedzi prosto ,, I własnie dlatego damki nie mają ramy .

Gość qwerse23
zatem fakt , że jądra są wyrazniie bardziej wrażliwe na ból od sromu nie ma tu nic do rzeczy . Chodzi o to, ze facet upadając na rame nie jest raczej zagrożony , a kobieta na 100 % uderzy sie w swoje wargi . Ramy są mniej bezpieczne dla kobiet .

Gość joireigjoigjeigr
Kacik porad w gazecie. Pytanie : Co robic, etola mi sie wyciera. Odpowiedz : Droga czytelniczko ! Nie wiem co to jest etola, ale radze przestac jezdzic na rowerze.