Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 tak jak w gumisiach Księciunio wielokrotnie , za karę tudzież w celu tajnej misji, wystrzeliwał Tołdiego - jemu się nic nie stało to i mnie nie powinno prawda?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 dzięki:) tylko skąd ja wezmę katapultę z prawdziwego zdarzenia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gucci Jagoda Napisano Marzec 19, 2012 ten temat byłby fajniejsze jakby założyła go przerwe :O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 pmp90 to mój projekt więc można uznać że to prawie tak jakby zalożyła go przerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gucci Jagoda Napisano Marzec 19, 2012 nie to samo, bo wyobrażenie sobie brodatego faceta na katapulcie nie jest takie fajne jak widok na tejże katapulcie 2 metrwej dziewczyny która wazy 20 kg i nie ma cycków! bez porównania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 fakt! o tym nie pomyślalem. co więc zatem proponujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gucci Jagoda Napisano Marzec 19, 2012 wystrzelony nago z katapulty obwiązany penisem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość orgomna prosba do kafeterian Napisano Marzec 19, 2012 tylko czyim penisem ? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 czyli rozumiem już że nagi brodacz obwiązany penisem i wystrzelony z katapulty już by cie usatysfakcjonował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 co jest:/ topik umarł, jakim prawem?:O jeszcze nikt mnie z katapulty nie wystrzelił więc temat jak najbardziej aktualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wawcia powraca6969 0 Napisano Marzec 19, 2012 z armaty sie wystrzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 19, 2012 od ciebie to zawsze mogę liczyć na jakieś miłe słowo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gucci Jagoda Napisano Marzec 24, 2012 Swoim własnym rzecz jasna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Marzec 24, 2012 może byś zmądrzał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach