Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydrolizaa

38 - latka, to według was już jest stara baba?

Polecane posty

Gość mamlat38też
"Oczywiście z tym lodem Ale nie pisz, że Twój partner Cię błaga o seks, bo nic tak nie nakręca drugiej strony jak temperament i zaangażowanie. " A myślisz, że dlaczego błaga? ;) Nie dalej jak 2 godziny temu w kuchni wił się u mych stóp, hehe. Jara mię to.

Gość Pan rozkoszy
Po 30 każdy facet woli nastolatki, jak mówi co innego to zwyczajnie kłamie.

Gość do wpisu wyzej
tak wlasnie myslalam :D

Gość Pan rozkoszy
Taka jest smutna prawda.

Gość Wacław IV Waza
Pan rozkoszy chyba w swoim życiu nie spotkał naprawdę zadbanej 38-ki z temperamentem. Lód lodem, ale romantyczna kolacja z taką osobą może być naprawdę czymś miłym.

Gość 38 lat w porownaniu z mlodą
kobieta zaraz po 20 ? czuc mozna sie mlodo bedąc babulenkom :D mozna sie konserwowac wygladac atrakcyjnie dzisiaj jest wiele mozliwosci i dla kobietki majacej kase to noł problem ale kobieta po 30 stce chocby najlepiej zadbana to nie TO co mlodziutka kobieta po 20 stce :P i wydaje mi sie ze lepiej miec tego swiadomośc :)

Gość Wacław IV Waza
A widzieliście " Dekalog 6 " Kieślowskiego ?

Gość Wacław IV Waza
powyżej jest kilka podszywów, łatwo się zorientować które to

Gość kolejarz. wiem
a gdzie ta co temat założyła????

"lepiej być młodym niż starym." to oczywiste, ale lepiej też być świadomym tego, że na wiek nie mamy najmniejszego wpływu, więc jakaż to zasługa bycie młodym? żadna

Gość stara jak ma
cycki zrobione to sa jedrne prawie jak u nastki :D to ze wielokrotnie juz uzywana czy to ze rodzila to tez moze byc czasem atut :P takze starajcie sie kobitki i dbajcie dalej o nas niech to bedzie waszym piorytetem zawsze :D

Gość Wacław IV Waza
Oczywiście, 38-latka ma pełną lodówkę w swoim mieszkaniu i chętnie przygotuje coś dla strudzonego wędrowca. 38-latka nie pisze 100 smsów w ciągu godziny. 38-latka nie odpowiada na każde pytanie słowem "nio" 38-latka nie chwali się jak jej się film urawał itd.

Gość waclaw a ty ile masz lat
:D

Gość Wacław IV Waza
67

Gość Wacław IV Waza
To powyżej to podszyw. Nie mam jeszcze 38 :)

wacek - to ja chyba zacbowuję się jak 38-latka, poza tym, że wędrowca przyjmuję tylko jednego, gdy przywędruje z pracy/studiów/kursu ;)

Gość Wacław IV Waza
Mam 37 i pol. :)

Gość Wacław IV Waza
Powyżej podszyw.

Gość Wacław IV Waza
Nie szkodzi, mam syna, dom i drzewo.

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Bardzo sie koncentrujecie na ciele, a to naprawde nie wszystko choc przy odrobinie sportu i rotsadnego odzywiania to niewiele sie jeszcze w tym wieku zmienia. Jakby mi cos zwisalo to najwyzej zarzuce na plecy ;) A jak przytyje to bedzie wiecej miejsca do calowania ;) Ale mowiac szczerze to po 40-tce moze raptem przybylo zmarszczek kolo oczu... Moj partner ma takie pocucie humoru, ze bedzie dla mnie zawsze atrakcyjny. Potrafi zawsze sprawic, ze sie usmiechne :) To jest o wiele bardziej wazne w zyciu niz wyglad modela. Choc akurat taki sie trafil apetyczny jak model ;) Ponad 190 cm wzrostu, jakies 78 kg, i nic mu nie zwisa ;) Oprocz idiotycznych komentarzy na temat wieku ;) ktore autorka topiku tez nie powinna brac pod uwage.

Gość sdfrsh
mam 38 lat mam seksi tyłek zero cellulitu stabilną sytuacje zyciową świetnego partnera dobra prac e i swiadomosc tego czego potrzebuję Ktos tu napisał o ciele 20latki :P chyba po ulicach kolega nie chodzi 80% 20latek ma zawly tłuszczu na biodrach i noorycznie ucieka z lekcji w-fu :P jesli nie teraz to za 10 lat beda otyłe jak amerykanki :D Sama byłam 20latka i potrafiłam wygrac z 5 kolezankami sama w koszykówkę. Ile 20latek dzis pasjonuje sie sportem, biega chodzi na basen?? to ledwie odestek dziesietnej cyfry :P i wiekszosc z nich po urodzeniu dziecka nie potrafi poradzic sobie z powrotem do normalnej sylwetki :P

Gość jnb
Mloda jestes :D Stara bedziesz dopiero gdy sie taka poczujesz. Znam kilka kobiet po czterdziestce wygladajacych na 30. O twarz i cialo mozna zadbac, fajnie sie ubrac i brac z zycia pelnymi garsciami

Gość o.ola
Akurat w tym roku zaliczę tyle świeczek na torcie :( Są dni gdy czuję się bardzo staro np. kiedy z mężem się nie układa, kłopoty w pracy, domu. Wtedy dotrzegam każdą zmarszczę, fałdkę na brzuchu itd. Czuję się brzydka i z tych "przegrałam życie" Ale są dni kiedy rozszadza mnie euforia, czuję się atrakcyjna (modelką nigdy nie byłam), ważna w pracy itd. Owszem chciałabym mieć ciało takie jak 15 lat temu, ale no cóż przynajmniej oczy mają wciąż ten sam błysk ;) O potencjalne seksualnym lepiej nie będę się rozpisywać ... ale nigdy taki nie był :D

Gość ui8989
Jeśli kobieta trzyma się świetnie to wiek nie gra znaczenia.Osobiście znam parę 43-46letnich kobiet których urody i seksownego ciała pozazdrościła by nie jedna nastolatka.Ale znam też takie 20 paro letnie które są zapuszczone i o siebie nie dbają.To wszystko zależy od tego jak człowiek się prowadzi a wiek nie m znaczenia.I odpowiadając na pytanie autora/autorki tematu 38 lat to nie nie jest stara baba tak samo jak 48.Stara baba a raczej babunia to kobieta 80 parę lat a nie kobiety w kwiecie wieku.

Gość dzl
38latka, to już raczej jak sprowadzone z niemiec tdi z cofnietym licznikiem.

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
uderza mnie w tym topiku jakie to jest typowo Polskie podejscie do rzeczy. W innych krajach w zasadzie ludzie dopiero po 30-tce ZACZYNAJA sie zastanawiac nad zalozeniem rodziny, malzenstwem itd. Znam sporo ludzi po 40-tce, ktorzy biegaja maraton, biora udzial w triathlonie, sa wysportowani, zadbani, atrakcyjni. Jak te wypowiedzi tutaj o "wiekowych" 40-latkach zestawie z rzeczywistoscia ktora znam to slowo daje, ze mi sie smiac chce. LOL. Zadnemu z tych ludzi wogole do glowy by nie przyszlo, ze ktos ich za "starych" moze uwazac :) Zycie jest cudowne po 40-tce. Czlowieka stac na wszytko, ma sie ustabilizowana sytuacje finasowa, nie musze sie zastanawiac czy mnie stac na obiad w knajpie, na wakacje, mam lepszy czas w biegu na pol-maratonie niz w wieku lat 30 tu, jestem kompletnie niezalezna, robie co chce i kazdy dzien zaczynam od usmiechu :) Toast na nasz cudowny wiek!

Gość sdfrsh
my wszystkie na kafe mamy 175 cm wzrostu, wielkie jędrne cycki i równie jędrne pośladki, a poza tym jesteśmy prezeskami firm :)

jak mnie te teksty osłabiają. oczywiście należy ćwiczyć i w ten sposób przedłużać sobie młodość, zwiększać sprawność i cieszyć się życiem. ale czy trzeba do tego dokładać oszukiwanie się że lepiej mieć 40 lat niż 20? "W innych krajach w zasadzie ludzie dopiero po 30-tce ZACZYNAJA sie zastanawiac nad zalozeniem rodziny, malzenstwem itd." pewnie. a jak już się zdecydują to nie idą do łóżka tylko do kliniki leczenia niepłodności bo jakoś to co w wieku 20 lat trafia się mimo zabezpieczeń to po 40 bez pomocy lekarza ciężko. no ale skoro to "w innych krajach" tak jest, "dalekich i zamorskich" to na pewno powinniśmy brać przykład, nie? :D jak to kompleksy z niektórych wyłażą :D

Gość myślę sobie, że
38-latka powinna już sobie zamawiać trumnę, położyć się i czekać na śmierć, bo jest juz tak stara,że nic jej w zyciu dobrego nie spotka.

Jak zadbana i ładna to nie stara ! Ja nie rozumiem czemu faceci chcą tylko młode. Młoda charakter ma denerwujący, w sex średnia bo niedoświadczona. A taka dziewczyna to i ładna i wie co chce i ustawiona jest w życiu. Oj, polski mężczyźni to czasem dziwią mnie tak bardzo :)