Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydrolizaa

38 - latka, to według was już jest stara baba?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 20
Offerma - nie czepiaj sie slow. Wieza Eiffla jest w Paryzu od lat i wiekszosc o tym wie. O tym ze na sympatie trzeba sie logowac - ja nie wiedzialam. Skoro wiesz takie rzeczy to mysle ze spokojnie mozna przyjac ze tam "krazysz" Ja nie widze w tym nic zlego ani wstydliwego. Kazdy ma prawo szukac wlasnego szczescia.

że ty czegoś nie wiesz to akurat o niczym nie świadczy. oczywiście że mój przykład był przejaskrawiony ale mechanizm zastosowałaś identyczny: skoro wiem że na sympatię trzeba się logować, to znaczy że jestem tam zarejestrowany. idiotyczna "logika".

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Offerma, To bardzo proste. Jezeli jestes na sympatii to nie wyskakuje link zeby sie zalogowac jak w linku, ktory podales. To znaczy, ze ty widziales zdejcie pod tym linkiem i byles zalogowany. Ale co w tym zlego, ze szukasz kogos online? Mam nadzieje, ze sie tego nie wstydzisz bo to by bylo wlasnie zalosne. Wielu ludzi pracuje dlugie godziny wiec co maja robic? Wystawac w dyskotece do 4 nad ranem zeby kogos milego poznac? Miej troche kregoslupa i stan za swoja decyzja. Twoja teoria slepej kury moze mialaby szanse gdyby nie to, ze moi poprzedni partnerzy tez byli niczego sobie. I znam takich ciekawych ludzi jak moje ponad 40-tenie sloneczko ;) hihi calkiem sporo, po 40-tce, wyjatkowo atrakcyjni...ale nie chodza na randki z 20-letnimi studentkami :))

Gość gdzie żeleczek
obronca Offermy :classic_cool:

Gość offus gra na 3 instrumentach?
chyba na organach płciowych, flecie sasiada i talerzach mamy w kuchni

Offerma ty to pewnie jak ten niby cellulit u 30 lat kobiet, gruby, brzydki, wkurzający każdą kobiete i trudny do usunięcia.

Gość jasne jak slonce panie janie
obranca zaspal i ni ma kto bronic :D ale zaraz przyleci i zjedzie was wszystkich tu za krzywdy ofusia :D

Gość Zuzanna Amelia & 20
Offerma - kazdy sposob szukania jest dobry jesli prowadzi do celu. A potrzeba posiadania kogos bliskiego to naturalna potrzeba kazdego czlowieka. Dlaczego Ty nie mialbys miec takiego prawa?

"Podobno mp-30" leciała " na Ciebie, dlaczego jej nie chciałeś?" A kto by chciał babę co łyka psychotropy jak tik-taki?

Gość ej offermo
przylazł Darker - kolejny wybitny znawca kobiet :D:D:D

ha, przypomniałam sobie dane do podglądackiego konta na sympatii. jestem zarejestrowana jako boy :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia & 20
Darker - ja pisalam o potrzebie posiadania kogos bliskiego. Jesli ktos bliski to dla Ciebie przede wszystkim wyglad - to juz Twoj wybor i Twoja decyzja. A nawet jesli Ty akurat nie masz potrzeby posiadania kogos bliskiego to nie znaczy ze inni tez maja z tego zrezygnowac.

Gość sfasssa
=>Wole Bursztyn od Diamentu lata w kazdym temacie o 4 0 :D:D

Gość kiedy się nauczycie
zlewać tych podstarzałych koniobijców pokroju offermy i reszty jego "świty" ? Przecież oni sobie na was w ten sposob leczą kompleksy, tak trudno to pojąć i dać sobie spokój z wdawaniem się w pyskówy z tym łajnem ? Nie ogarniam.

"Przecież oni sobie na was w ten sposob leczą kompleksy" napisała rzekomo niezakompleksiona pomarańcza, buahahah :D sama widać nie zlewasz, skoro musiałaś się do tego odnieść.

Rozstępy nie robią z kogoś byle kto. Byle kto to ta osoba która ocenia ludzi po wyglądzie i tylko to jest ważne. Ja mam drobne kreseczki na pupie, nawet nie na całej i nie jestem byle kto.

Gość Zuzanna Amelia & 20
19:28 [zgłoś do usunięcia] Darker A to skąd? Gdzie ja wspomniałem o wyglądzie? Widziałaś dziewczyny którymi się interesowałem? Nie? To morda w kubeł. Widzialam. Masz bardzo slaba pamiec.

Gość wypowiem sie a co
bo cały sęk w tym żeby mając lat 30+ wyglądać jak nastka :D oczywiście nie mam na myśli ubioru a twarz oraz figurę, jak widzę 20-latki z wiszącymi cyckami, garbem czy kurzymi łapkami to mi się nie dobrze robi :O i nikt mi nie powie że to tylko kwestia genów - brak ruchu, tłuste, niezdrowe żarcie, używki, codzienna tapeta na ryjku robią swoje , a później wygladają jak wyglądają i dziwią się że w wieku 30 lat od ''starych rur je wyzywają

Gość Zuzanna Amelia & 20
Moze i oszalales ale wklejales zdjecie na forum i nawet offerma pisal ze startujesz do takiego targeta. Bardzo ladna dziewczyna. Ciemne wlosy, prosty ladny nos, ladne usta. O ile pamietam - zaczesana do gory. Wysylales takze to zdjecie na niektore maile. Niestety kolego - nie jestes czysty jak sie probujesz tutaj lansowac.

"Moze i oszalales ale wklejales zdjecie na forum i nawet offerma pisal ze startujesz do takiego targeta." Jedyne zdjęcie które kiedykolwiek wklejałem to zdjęcie jakiejś zfotoszopowanej aktorki która jako-tako przypominała jedną z tamtych dziewczyn. To teraz mi kretynko zarzuć, że mnie się chce aktorki jak z afisza :D bo skoro wklejałem jej fotę to znaczy, że to mój target. Może miałem się na Sympatii zarejestrować i przewalać zdjęcia i profile abyście wy - plebs forumowy - mieli dokładniejszy jej obraz? Chyba sobie kpisz.

Gość Zuzanna Amelia & 20
Trzeba by bylo odszukac ten temat ale to szukanie igly w stogu siana. Jak ktos jest na czarno to moze sprobowac Offerma uzyl wtedy sformulowania typu ze " no jak ty stratujesz do takiego targeta" albo jakos podobnie. Pozniej ja zapytalam offerme o jego 2wybranki" i napisala, ze te jego to byly " zwykle laski" . Moze po tych slowach ktos da rade zidentyfikowac rozmowe. Nie pamietam czy pisalam wtedy juz jakop Zuzanna czy jescze jako ktyores z form "wrtace sie" A Darker byc moze pisal to jeszcze jako Lelouch. Ale nie na pewno. Jak ktos ma ochote pobawic sie w dedektywa to prosze bardzo. To byla naprade bardzo ladna dziewczyna i ladne zdjecie.

Gość wypowiem sie a co
także ''starość'' nie tyle zależy od faktycznego wieku a od tego na ile się wygląda (no i na ile się czuje również); jestem pewna że gdyby tym wszystkim facetom tak ohoczo wyzywającym od ''staruch'' wszystkie 30+ pokazać 30-stkę wyglądającą z 10 lat młodziej to żaden by ją ''starą'' nie nazwał, nawet gdyby sam był młodszy ;)

Gość Zuzanna Amelia & 20
Moze mozna bedzie znalezc po tym jak Darker pisal na kafe o tej swojej pannie ,ze zlapala HIV. Potem chyba prostowal ze to byl tylko zart. Zgadza sie - darker ? Czy tez bedziesz zaprzeczal ? To zHIVem wiecej osob powinno pamietac.

Gość encondq
i offerma go odrzucil 😭