Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hydrolizaa

38 - latka, to według was już jest stara baba?

Polecane posty

Gość !offferma
ja mam 38 lat i trumnę juz dawno sobie kupilem, co sobie będę żałował

"Ja nie rozumiem czemu faceci chcą tylko młode." to ja ci powiem: BO SĄ MŁODE. tak samo jak chcą ŁADNE BO SĄ ŁADNE. tylko nie wiem czy to do ciebie dotrze bo z uporem wartym lepszej sprawy próbujecie lansować tu tezę że mieć 40 lat jest lepiej niż mieć 20. i jasne że cindy crawford jest zajebista mimo swoich lat ale dwadzieścia lat temu była bardziej zajebista.

Dlaczego ty myślisz że oszukiwanie siebie? Wszyscy na urodziny lubią mieć tort , a ktoś powie 'nie ma to jak herbatniki'. Jest dużo przystojnych mężczyzn a lubią grube chociaż podobno szczupłe lepsze. I nie lubią bo szczupłych nie mogą mieć tylko bo grube lubią! Komuś wygodnie być w 20 lat, komuś dobrze 40 a ktoś będzie chciał mieć wiecznie 15! Ja też uważam że 30-40 lat najlepsze. Jak patrze na mame, ciocie to nawet zazdroszcze. Taki luz mają i takie seksowne, ładne, eleganckie.

nie mówię, że ma szukać miejsca na cmentarzu, ale takie texty jak "teraz to najlepsze lata "są po prostu śmieszne haha dokładnie. trzeba brać z życia to co najlepsze w każdym wieku ale czy koniecznie trzeba się przy tym oszukiwać?

Dobrze offerma, okay! Ale ładna to zawsze jest ta ładna tu chodzi o twarz tylko! A młoda nie zawsze lepsza od mniej młoda. Tak juz brzydki przykład dam. Pewnie lubisz blow job. Jak młoda jeszcze nie jest tak doświadczona to nie zrobi dobrego blow job , a 35 lat kobieta będzie doświadczona i dobrze zrobi! A wtedy ty wybierzesz ta młoda bo ma jedną zmarszczke mniej? A co ty your chuj w zmarszczke wkładasz czy w usta?! No w usta! Jak 40 latka ma tyle zalet ale nie jest taka młoda, a młoda jest w porównaniu z nią TYLKO młoda to będziesz wolał młodą?! Jak dziewczyna ma duże oczy to bardzo ładna! A jak druga ma malutkie oczy, ale piękne rzęsy, zgrabny nos i sexy lips to jeszcze ładniejsza! Wielki biust jest fajny ale jeśli obwisły wór to nie wybierzesz jędrny mniejszy bo jest mniejszy? Twój nick mówi sam za siebie co ty jesteś! Just Looser.

Gość Foxi Asso
Jak kobieta ma 40 lat to ma się nie oszukiwać i pogodzić z wiekiem. A jak facet ma 40 lat i zamiast się ustatkować choć troche z desperacji macha chujem przed licealistkami i udaje młodzika to już może się okłamywać i nie godzić z wiekiem? Przecież i tak większość facetów w tym wieku w spodniach jest śmiechu warta, a kobieta może zawsze, nic jej nie więdnie. I zakonserwować się może, a facet? Wy faceci krzyczycie najgłośniej w sprawie tych starszych kobiet a prawda jest taka że to wy w tym wieku powinniście iść do wymiany.

Gość mp30 leciala na oferme
:D

"Twój nick mówi sam za siebie co ty jesteś! Just Looser." yeah dziewczino, you have power :D jesteście przezabawne w tych swoich usiłowaniach wynajdywania najgłupszych argumentów ("nie zrobi dobrego blow job") żeby tylko mieć cokolwiek na obronę starości. ale naprawdę wystarczy wejść na dowolny portal (niestety sympatia zablokował dostęp niezalogownym) i porównać kobiety 40 letnie z dwudziestoletnimi. ten obraz z pewnością będzie wart tysiąca słów.

ale czterdziestolatki to chyba zawsze były takie napastliwe. stąd wzięło się określenie "ryczące czterdziestki" :D

Gość oferma ma 40
:D

Gość Zuzanna Amelia & 20
Offerma - Liczysz na romans z nastolatka?

do Offermy : Podobno mp-30" leciała " na Ciebie, dlaczego jej nie chciałeś? Jesteś sam,czujesz się samotny,a jak któraś z kobiet chce Ciebie poznać,to odwracasz się od niej?

Gość Zuzanna Amelia & 20
Nie wiem, dlatego pytam. tak krytykujesz te 40 a przeciez sam masz prawie tyle. Wiec tak sie zastanawiam jaki jest tego mechanizm.

Gość Zuzanna Amelia & 20
Acha... A na sympatii zalogowany jestes zeby szukac ..faceta? No bo chyba nie szukasz tam jakiegos "urwania glowy"?

ja nie krytykuję czterdziestek tylko ich skłonność do zaprzeczania rzeczywistości. to jest tak jak ja bym mówił że jestem zajebisty, atrakcyjny i "nie rozumiem dlaczego kobiety mnie nie chcą". wy tak samo. same przyznajecie że faceci lecą na młode dziewczyny a nie na panie po czterdziestce ale jednocześnie upieracie się że te po czterdziestce właśnie są najfajniejsze i "nie rozumiecie" dlaczego te młodsze mają branie. głupie to.

Gość Zuzanna Amelia &20
Offerma - sam sobie zaprzeczasz bo chcesz miec kobiete a jednoczesnie nie miec. sam siebie oszukujesz

żadna chyba jeszcze mu nie urwała głowy,a może by się przydało,zeby któras tak zrobiła i trochę w niej poprzestawiała.

Nie umiem dobrze polskiego. Nie wiem jak mówić blow job. Offerma wierze ze ty wiesz ze mam racje ale twoja męska duma nie pozwala ci przyznać. To co ja napisałam jest tak logicznie i łatwo napisane ze gdyby nie dotarło to pomyślałam że jesteś naprawde głupi.

A ja uwielbiam swój wiek:D:D jest zajebiście:) Jestem młoda,czuję się młoda i wcale nie oznacza to,że robię z siebie 20;)

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
Pytanie autorki topiku nie brzmialo czy 20 lat jest lepsze niz 40-ci talko czy w wieku 38 lat jest starym rupieciem. A odpowiedz na to brzmi jednoznacznie: nie! Dziewczyna ma wszytko przed soba. Osobiscie czuje sie w mojej skorze znakomicie i nie chcialabym wrocic w czasie do czasow gdy mialam 20 lat. Chocby z tego powodu, ze wtedy musialam golic nogi a teraz mam na stale wydepilowane laserem i swiety spokoj z zyletka :) LOL. Poza tym przybywa czlowiekowi rozumu z czasem w wyborze partnera i moge powiedziec, ze widze stala poprawe jakosci w ciagu ostatnich 20 lat ;) Choc zaznacze, ze kazdy z nich byl w zasadzie fajny i dod zis jestesmy zaprzyjaznieni. Ale wczesniej myslalam, ze to juz wysokie kryteria jak jest mlody albo przystojny albo inteligentny albo bogaty...:) Teraz natomiast jestem z przystojnym, i wysokim, i mlodym (no ok...nie wedlug kafe ale mlodszym ode mnie o rok ;)), i wysportowanym, i inteligentnym, i wyksztalconym, i bogatym, i na dodatek z mega poczuciem humoru. Potrafi rowniez grac na 3 instrumentach, dobrze gotuje, zna sie na winach, czyta w orginale ksiazki w 5 jezykach. Nauczyl sie dla mnie nawet rozych piosenek z Polskiego rocka i umila wieczory ;) I co najciekawsze, kiedy bylam w wieku 20 lat to jestem pewna ze by na mnie nie zwrocil uwagi. Nigdy nie bylam piekna, choc mam ladna sylwetke wiec zawsze interesowali sie mna mezczyzni, ktorzy zwracaja uwage na ciekawa osobowosc a to zyskuje z czasem. Tak ze droga autorko, wszytko przed toba! :)

Gość Zuzanna Amelia & 20
18:41 [zgłoś do usunięcia] !offerma a widziałaś mnie na sympatii? Skoro wklejasz linka do sympatii i dodatkowo informujesz ze teraz aby tam wejsc to trzeba byc zalogowanym to wniosek nasuwa sie prosty ze tam jestes. Mi to nie przeszkadza. Mozesz sobie tam byc. Ale moja podszywaczka ma racje ze chyba troche sie w tym wszystkim gubisz. Prawda?

Gość lysy szuka jego ?
on woli facetow . gdyby nie wolal wzialbys sie za jakas co podchody robila do niego na forumie

Gość wexq
on nie lubi kobiet !!!!!!!!!

"Skoro wklejasz linka do sympatii i dodatkowo informujesz ze teraz aby tam wejsc to trzeba byc zalogowanym to wniosek nasuwa sie prosty ze tam jestes." a jak napiszę że w paryżu jest wieża eiffla to znaczy że jestem w paryżu? "Potrafi rowniez grac na 3 instrumentach, dobrze gotuje, zna sie na winach, czyta w orginale ksiazki w 5 jezykach. Nauczyl sie dla mnie nawet rozych piosenek z Polskiego rocka i umila wieczory " tej to się zdaje się trafiło jak ślepej kurze ziarno i choćby miała 70 lat to będzie pisać że to lepsze niż gdy miała 20 :D

Gość sex niezly sport
dlaczego nie chcial umowic sie z tymi podrywaczkami ?