Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noiniewiemcorobic

Facet, ja i ........ kolezanka

Polecane posty

Gość noiniewiemcorobic

Prosze o objektywne wypowiedzi: przez kolezanke poznalam faceta, ktorego ona tez bardzo krotko zna. na jego wyrazne zyczenie zostalam poproszona o spotkanie w trojke. nie wiem skad ten pomysl, gdzie mnie widzial itd Nie powiem, spodobal mi sie bardzo. Problem w tym, ze kolezance tez i byla bardzo rozczarowana, kiedy sie okazalo, ze nadajemy nz facetem na tych samych falach! Ona stara sie z nim spotkac w dwojke ale facet nie chce podejmuje tematu. Proponuje caly czas spotkania w trojke! Ona caly czas sie mnie dopytuje, czy facet sie ze mna skontaktowal czy nie itp itd. Nie, nie kontaktuje sie ze mna. Mialabym ochote nawiazac kontakt z nim ale... mam wrazenie, ze kolezanka mi kolo tylka zrobila i cos facetowi na moj temat naopowiadala. Jak sie zachowac??? Co o tym wszystkim myslec?! Nie chce wyjsc na idiotke!

Gość noiniewiemcorobic
dodam, że uwielbiam trójkąty, a nawet grupowo

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
wiec wszystko jasne trojkat mu sie marzy...

Gość noiniewiemcorobic
prosze bez podsywek!!!

Gość bolecnastodwa
bardzo chętnie załapię się na układ 2K+2M

Żeby wiedzieć jak się zachować, to najpierw trzeba wiedzieć czego się pragnie i co się czuje. Czy to tylko ładny facet czy widzisz szansę na coś poważnego? Czego oczekujesz? Jesteś wolna i szukasz chłopaka? Czy tylko szybki seks? Czy chcesz zajść w ciążę i sama wychowywać ... napisz to wtedy ktoś coś doradzi.

@Damascenka Tak. Jak masz jakiś słowny test sprawdzający - mogę się poddać jeśli to Cię ma uspokoić. W ostatnich latach wydaje mi się, że lepiej rozumiem kobiety i rozwinąłem trochę empatię. I tyle. Każdy facet o otartym umyśle też tak może ... wystarczy tylko chcieć.

Jacuś. Chodziło mi raczej o dobór twoich słów w zdaniu "ładny facet". Z akcentem na "ładny". Nie o empatię :-o

Gość noiniewiemcorobic
pierwszy raz w zyciu (!!) widze w facecie cos wiecej. czy jest "ladny"? nie. przechodzac ulica obok nawet bym nie zwrocila uwagi na te osobe. nie jest absolutnie w moim typie. ale....... rozmawiajac z nim widze, ze facet ma poukladane w glowie, ma swoje cele, jest rodzinny, nie szuka panienki na jedna noc...