Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASTKA Z PROBLEMAMI

Pytanie o medycyne niekonwencjonalną

Polecane posty

Gość NASTKA Z PROBLEMAMI

Drogie Panie od dłuższego czasu mam problemy z nerkami leczenie i szpital. Mam pytanie czy zabiegi bioenergoterapeutyczne mogą mi pomóc, mój tata zapisał mnie na takie ale nie wiem czy to mi coś pomoże? jeszcze jedno pytanie czy ktoś z Was był u uzdrowiciela z Krzeszowic to jest ważne, czytałam duzo w necie o tym człowieku prawie wszyscy wypowiadali są pozytywnie, ale muszę wiedzieć dużo bo to jest dla mnie ważne. Mam dopiero 15 lat.

Gość Mam taki nick jak nikt :)
Bioenergoterapeuta :-o Zdrowa dieta i nic więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość rfsdds
Bioenergo... itepe pomagają psychice, a nastawienie jest bardzo ważne w leczeniu oraz przy znoszeniu bólu i innych objawów choroby. Więc w tym sensie może pomóc. Jeśli oczywiście nie trafisz na żadnego konowała, który cię wyczyści z kasy, wykończy psychicznie i da coś co ci zaszkodzi/będzie kolidować z lekami. Ale leczenia to nie zastąpi.

Gość tcm
Witam jestem lekarzem tradycyjnej chińskiej medycyny studiowałem w Chinach Jeśli chcecie Państwo zasięgnąć porady i leczenia zapraszam na stronę www.tcm-online.com.pl dziękuję Tomasz

Gość marcysia cisia
Ja z podobnym schorzeniem bylam na takich zabiegach i mi pomoglo.Mysle ze nie musisz sie obawiac tego czlowieka bo jest dobrym fachowcem. Ja widzialam jakie male dzieci p rzyprowadzali do niego i rodzice go chwalili.

Gość NASTKA Z PROBLEMAMI
Co do zdrowej diety to mam duże wątpliwości bo ją stosowałam i bez rezultatów. Byłam dzisiaj u tego faceta i na pierwszy rzut oka spoko gościu. Kilkanaście minut zabiegu i narazie czuję silną senność. Z tego co nam powiedział znaczy mnie i rodzicom po trzech powinnam poczuć poprawę. Dzięki za podpowiedzi na forum, do końca się wahałam czas pokaże czy dobrze zrobiłam.