Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce spać

związek na odległość... czy są szanse na przetrwanie

Polecane posty

Gość ja chce spać

jesteśmy już razem dwa lata. kocham go... widujemy sie raz na dwa tygodnie. wszystko jest dobrze nie ma jakiś problemow z zafuaniem czy cos tylko po porstu zaczyna mi być przykro jak widzę jakąś parkę. walentynki-sama. dzień kobiet- sama. zawsze sama to nie jego wina że tak jest. boje sie ze tak będzie już zawsze a jesli ma być tak zawsze to ten związek jest drogą do nikąd. dobija mnie to nie wiem co robić z tym wszystkim

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
chcesz go zostawic i chcesz naszego usprawiedliwienia ze powinnas to zrobic. zapomnij. jakbys kochala to bys sie nie zastanawiala w ogole nad tym.

Gość ja chce spać
nie chce go zostawić, nie o to chodzi nie wiem jak to wszystko pogodzić ale nie myślę o rozstaniu

Gość takamalami
ja też dwa lata w związku na odległość. mam nadzieję że przetrwa. kolejny rok też na bank na odległość. jestem dzięki niemu szczęśliwa ;).

Gość napalonyyyyyyyyyyyyyyyyyy}
wiec nie zastanawiaj sie i nie pytaj nas. wiadomo spotkania co 2tyg to nie co 2 dni. ale zobacz jak czekacie za tym 2tyg to jak sie spotykacie to jest wam cudownie.. tacy stesknieni itd. a tak byscie sie spotykali ciagle to klotnie by byly itd.. bo wiadomo jak to jest