Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mitoM

Sytuacja w kraju

Polecane posty

Gość mitoM

benzyna drożeje a będzie jeszcze droższa Co wy na to?

Gość Tak,Tak,tak
Na tvn właśnie tłumaczą że rząd nic nie może Nic nie mogę Tusk niema wpływu na podatek nałożony na paliwa rynek światowy tym rządzi! Ha ha ha głupi się nie rodzą głupich hodują!

Gość pistacjaprażona
Właśnie na tvn będą wszystkim wmawiać że tak musi byc nawet jak litr paliwa będzie kosztował 10zł

Gość Kafetyryjanin
Co dwa dni droższa benzyna.

Gość vgxjtxjfx
szczerze? ja jestem przerażona, jestem z pokolenia tych, którzy startują od zera, kupiliśmy mieszkanie, mamy dziecko, oboje pracujemy, spłacamy kredyt, ledwo ciągniemy, na wszystkim oszczędzamy, o przyjemnościach nie ma mowy, no chyba ze wino i film;/

Gość MOSZE REBE
szczerze? ja jestem przerażona, jestem z pokolenia tych, którzy startują od zera, kupiliśmy mieszkanie, mamy dziecko, oboje pracujemy, spłacamy kredyt, ledwo ciągniemy, na wszystkim oszczędzamy, o przyjemnościach nie ma mowy, no chyba ze wino i film;/ a za lichwiarskie odsetki podziękuj pejsatym żydłakom/bankierom AMEN

Gość MinoXina
vgxjtxjfx to robisz dokładnie to co moi rodzice 38lat temu Od zera i całe dzieciństwo moje pod tytułem od pierwszego do pierwszego,ale wczasy i wakacje zapewniali mi pierwsza klasa,krajowe ale pierwsza kalasa! Teraz ja w wynajmowanym mieszkanku od pierwszego do pierwszego i zero wakacji,chyba nigdy niczego sie nie dorobię! No na garba mam spore szanse, zwłaszcza że lekkiego już mam!

Gość TyramTyram
NIE STAĆ MNIE NA DZIECI

a za lichwiarskie odsetki podziękuj pejsatym żydłakom/bankierom :D:D:D:D polak polaka w chuja robi , nie potrzebne są nam żadne żydki :D nie usprawiedliwiaj pajacyku nieudolności nas samych, polaków w rżadzeniu swoim krajem, zwalając na wszechmocnych i wszechwładnych i wszechobecnych żydów i masonów bo to żałosne w chuj ten strach przed żydami jest baaaaaaaaaaaaaardzo żałosny:D ps. przypominam że żydzi to naród wybrany przez tego samego boga w którego wierzą katolicy:):):) tak jest zapisane w starym testamencie który dla chrzescijanina nie może być ignorowany bo tam sa prawdy objawione przez tego samego boga który sie w nowym testamencie wypowiadał:D i widocznie tak bóg uposażył żydó w intelekt wyższy 2x od innych nacji by mogli zapanowac nad światem, w koncu sam ich wybrał nie?:D 🖐️

Gość xxx99x
Tym razem to znowu ja + ban x2 to najglupszy popier­doleniec na kafe :o:o:o

Gość Sylwia ta dobra
Co ja na to? G... mnie to obchodzi - robie swoje i skończyłam z jałowymi i nic nie wnoszącymi narzekaniami i dysputami o kondycji Polski. Daj sobie spokój i skończ oglądać tv, bo to porażka - nic sie nie zmienia - Donald to, Pis tamto, paliwo w góre, wypadek busa... ile można co? Ludzie ogarnijcie twarze i zajmijcie się czymś pozytecznym, zamiast tracić czas na takie gadki. To już wolę jak gadacie przy piwie o nas czyli dziewczynach:)

Gość kIMIKAManerii
Ja szanuję tylko biednych-bogatymi ludzmi gardzę-to hołota trzeba ich okradać żeby nie siali zniszczenia Zeby jakaś równowaga względna była Potrzeba szukac sposobów na okradanie bogatych bogatszych i najbogatszych by było lepiej na świecie.

Gość ANIAAAAAASAAAAA
na wakacje benzyna bedzie za 8 zloty litr:-))) BARDZO SIE CIESZYMY CHYBA TUSKA ZA JAJA POWIESIMY

Gość vgxjtxjfx
najgorsze jest to ze cholernie chciałbym drugie dziecko, ale mnie na nie nie stać:( a przecież niż demograficzny mamy, jak nam państwo pomaga rodzić i wychowywać dzieci?? 4 miesiące macierzyńskiego? błagam, a co potem? jeszcze tylko zakazy i nakazy, robić na 2 etaty, spędzać czas z dzieckiem, czytac mu, tłumaczyć, zdrowo je odżywiać, chuchać dmuchać i jeszcze bezstresowo wychowywać? za co to wszystko? ja się pytam za co kurwa! Za co mam dziecku kupować cielęce paróweczki, jak mnie na zwykłe zmielone z flaków , piór i pazurów ledwo stać?