Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaania

jestem za chuda i mam z tego powodu kompleksy

Polecane posty

Gość smutnaaania

niestety ,ale tak jest . nie jestem szczupla tylko chuda. mam 163 wzrostu waże 47 kg. myśle ,ze lepiej bym wygladala jakbym ważyła jakieś 5 kg wiecej bo każdy mi mówi jaka to jestem chudziutka itd. no może nie każdy ,ale troche osób mi powiedziało niby mam powodzenie u facetów i to duże o dziwo mimo mojej chudosci bo chyba mnie ratuje ładna twarz .. jem ile mi potrzeba ,ale nie wiem czy nie zaczne sie obrzerać na sile żeby przytyć :(

Gość smutnaaania
a moje wymiary sa takie : biust -85 pod biustem-70 talia- 60 biodra-92 może biora wcale nie są takie chude ,ale raszta jest a w szczególności dekolt ( wystaja mi obojczyki) czy rece przynajmniej zebra mi nie wystaja bo wtedy bym sie załamała chyba

Gość lajla90
Ja bym chciała ważyc tyle co Ty, mam 168 i 51-52 kg, a czuje sie gruba.

Gość dalajlammaa
Obydwie jesteście potwornie chude i zabierajcie się natychmiast za jedzonko !

Gość co do wymiarów
ja mam 85 - 58 - 90 więc w sumie mniej od ciebie (z wyjątkiem biustu) a mam 170 wzrostu i ważę 53 kg. Może jednak przesadzasz uważając się za taką baaaardzo chudą?

Gość dziewcze85
Ja mam 165/50 kg. Wymiary: talia- 62 biust-85 pod biustem- 72 biodra-86 udo-47 I to normalnie że wystają obojczyki czy żebra. Nawet osoby które są grubsze mają wystające kości. Kwestia budowy i tyle.