Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genialny mąż

zrobiłem żonie niespodziankę

Polecane posty

Gość genialny mąż

i kupiłem lustro, do którego zamówiłem specjalną taflę znieksztalcajacą obraz tak, że osoby się ogladajace wydają się szczuplejsze. Ponoć używają takich w niektórych sklepach :D trochę jak w wesołym miasteczku w krzywych zwierciadłach, tylko efekt jest tak zminimalizowany, żeby wywoływał "naturalne" złudzenie. Jestem genialny, nie? :D

Gość riguerhtuer
A po co ? :D

Gość vgxjtxjfx
czekaj, ja będzie ważyć 100 kg i będzie jej się wydawało że jest szczuplutka:D

Gość genialny mąż
A tak, żeby się nie doszukiwala w sobie zbędnych kilogramów. :P Jak ja jej mowie, ze wygląda dobrze, to odpowiada, ze jestem "nieobiektywny". To może teraz własnym oczom będzie wierzyć :D

Gość vgxjtxjfx
jej ocena będzie też noeobiektywna i to bardzo, lepiej bys jakąś seksowną kieckę kupił;-)

Gość genialny mąż
Ale ona jest szczupła tylko jest straszna perfekcjonistką. Jej nie wystarczy wyglądać dobrze, musi wyglądać doskonale. Zresztą nie tylko z wyglądem tak ma, ale ze wszystkim. Martwię się czasem, że wymaga od siebie tyle, ze kiedyś nie da rady. A tak, chociaż w tym jej pomogę ;)

Gość geniar
tylko nie eksponuj swych męskich wdzięków w tym lustrze przy żonie, bo nie wróze świetlanej przyszłości związku