Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochenieszczesliwa ja

facet wciaz mnie krytykuje

Polecane posty

a to ze sie spoznilam, a to ze za cicho powiedzialam do widzenia tesciom, a to ze sie zle ubieram, ze sukienka jest zbyt kolorowa (bo czerwona), i obiadu nie moge dojesc bo porcja kosmiczna. mam go dosc

Gość maturks4
A grubym łańcuchem do niego przywiązana jesteś? A może zastanowić się, w jakich momentach ma rację?

kocham go i zalezy mi na nim, ale mysle o odejsciu. wiem ze czasami ma racje. o tych sytuacjach tu nie napisalam

Gość Izusienka lalalala
ciekawe czy zalezy Ci na nim bo naprawde go kochasz czy dlatego ze boisz sie, ze jak od niego odejdziesz to bedziesz sama...ale za abrdzo Cie krytykuje. co bedzie pozniej? Tym bardziej, ze sie denerwuje bo jego rodzicom za cicho do widzenia powiedzialas i u jego rodzicow do konca nie zjadlas...maminsynek...

Gość to o czym piszesz
to jakaś wizyta u teściów ? Chłopak sie stresował widać, a ciebie przy okazji

nie boje sie, moglabym miec wielu innych, o to tez sa retensje, ze sie ubieram zle (czytajcie za ladnie) jak ide do pracy. u tesciow jestem srednio 3 razy w tygodniu od 2 lat wiec to chyba nie stres

Gość Izusienka lalalala
bylam z takm chlopakiem. Tez go kochalam ale w koncu po kilku latach rozstalam sie z nim. Praktycznie zero wsparcia wtedy kiedy bylo mi ono potrzebne. I tez wciaz mnie krytykowal. a to, ze spodniczka za krotka, a to ze nie taka jakie on lubi, a to cos tam znowu. a najbardziej mnie krytykowal gdy odnosilam jakikolwiek sukces. Mysle, ze wynikalo to z jakiejs zazdrosci, z niedowartosciowania z tego ze moge sie okazac madrzejsza, lepsza od niego w jakiejs dziedzinie. Mimo rozmow niestety na dluzsza mete nie wytrzymalam.