Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna strasznie

OBŻERAM SIĘ :-(

Polecane posty

I bez sensu tez jest sie glodzic i jesc dwie kanapki dziennie. Często a w małych ilościach to chyba najrozsądniejsze:)

Gość A ja słuchajcie jadłam
Pierwszy raz w życiu kiedy inni całą zimę deklarowali mi że się odchudzaja ja nawet nie próbowałam Za to teraz daje sobie wolne od przejadania czasu Teraz podelektuję się długim dniem słońcem na dworze i perspektywą rekreacji na świeżym powietrzu! A zjem chętnie rzodkieweczke i top co leci pokolei wiosną i w następnej kolejności latem a z ochota na wyżerkę poczekam do jesieni :P

Ale co prawda top prawda Jak lubisz biszkopty i bitą śmietanę to jedz tylko na drugie śniadanie naprzykład lepsze to niż na kolację bo pójdzienie tylko w boczki ale też znacznie obniży jakośc snu Takie nocne wyżerki zaburzają sen rytm dnia i prowadzą do deprechy

Gość erha minus
A jeśli chodzi o pory dnia w których najtrudniej mi się powstrzymać to wieczór. Do 15 mogę być na jogurcikach, potem zdrowy obiad (ryba czy mięso + surówka) a jak przyjdzie wieczór to pakuję w siebie wszystko jak w śmietnik.

Chcesz być wyspana zjedz pożywny a lekki posiłek około 18 połóż się po 21 i wstań o 6 to daje 9h zdrowego snu który da napęd na cały dzień i nic nie będzie trudne a góry będzie można przenosić.

A mnie z kolei po obiedzie dopada taka chcica na slodkie. Ale ostatnio robie sobie galaretki z owocami- ananas z puszki np z galaretka. I to zjadam,mysle ze nie az takie tuczące a i troche zaspokajam tą swoją chcicę :O

Gość erha minus
kochana jak zjem o 18 tej to z głodu nie zasnę.

To musisz to sama przeżyć widocznie i doświadczyć różnicy A ciekawe ile masz lat?

No ja dzis ostatni posilek jadlam przed 18 i teraz mnie ssie :O Ale..twardym trzeba być :) Staram sie duzo pić i zapelniać zoladek...tylko potem pol nocy latam na siusiu :O

Zależy co zjesz o 18stej Jak zjesz kubełek Kfc to będziesz głodna już około godz 19.30 a jak się powstrzymasz jeszcze godzinę to o 20.30 możesz stracic przytomnośc z głodu

Gość siemiatyczka
no wlasnie jesc czesto a mało, to moj najwieszy problem ze tak nie potrafie, ja albo nie jem prawie wogole, albo jem caly czas... a jedzenie takie smieciowe praktycznie , bo niecierpie gotowac wiem ze to starsznie brzmi ale no nie umiem sie z moblilizowac i mimo ze moj brzuch wyglada okropmnie to niepotrafie tego zmienic, niemowiac juz o jakiejs mobilizacji do cwiczen:( no i na dodatek mało pije choc wiem ze powinnam conajmniej 2 litry. koszmar.

Spróbuj sobie położyc na talerzu całego pstrąga i gotowane na parze warzywa marchew groszek kalafior brokuł Postaraj się aby tależ był ogromny i jedzenia dużo Jak zdołasz to zjeść to w brzuchu ci zaburczećnie zdąży a jeśli jużmusisz jesc słodycze bo nie masz ochoty na sporaporcje słodkich owoców(co naturalnie zabija apetyt na słodkie)to je jedz ale z rana.

Ale ja też nie cierpie gotować Początki były straszne ale w końcu udało mi się kompletnie wyposarzyc kuchnię we wszystkie sprzęty (polecam thermomix-ułatwia życie i gotowanie-mercedes wsród robotów kuchennych) no i przyprawy kolekcja przypraw a przepisy z netu biorę.

Gość siemiatyczka
zastanawiam sie własnei nad wizyta u dietetyka, moze on cos poradzi? choc czasem watpie w takie rzeczy. nawet tarczyce juz badalam czy moze to przez nia ale wyniki mam w normie, a brzuch rosnie jak balon......

Gość smutna strasznie
ale dietetyk wytlumaczy na czym polega racjonalne żywienie a ja obżeram się nawet wtedy kiedy nie jestem glodna

Gość siemiatyczka
no wlasnie, a my niby wiemy jak sie powinno jesc i wiemy ze robimy zle ,a mimo to nie umiemy sie powstrzymac:( to smutne naprawde... zaraz bedzie lato i tzreba bedzie wystawic te swoje faldki... koszmar zebym ja tak potrafila zrzucic ten brzuchol, bo u mnie naprawde wsyztsko siedzi na brzuchu i "boczkach" reszta jest oki.

Gość smutna strasznie
u mnie tez nie jest bardzo zle z figura- przynajmniej na razie, ale nie moge przestac jesc, chociaz znam zasady racjonalnego komponowania posilkow to nic mi z tej wiedzy nie wynika bo jak najdzie mnie obzarstwo to zjadam wszystkop jak leci

Gość siemiatyczka
co robic , co robic.... skad wziasc sily by zmienic te nawyki co zrobic by zgubic ten brzuchol.......

Gość smutna strasznie
to nałog wiec trzeba walczyc z tym jak z nalogiem :-(

Gość qaserty
9 tysięcy kosztuje odessanie tłuszczu z brzucha laserem Trzeba uważac żeby nie trafic na promocję bo laser ma być jak należy Tego samego dnia idziemy do domu a skóra jest podobno ujędrniona.

Gość qaserty
9 tysięcy kosztuje odessanie tłuszczu z brzucha laserem Trzeba uważac żeby nie trafic na promocję bo laser ma być jak należy Tego samego dnia idziemy do domu a skóra jest podobno ujędrniona.

Takaznałogiem walczy sie całe życie Taki np.alkoholik potrafi pić 3miesiące a potem nie pić 9miesięcy Tak samo z żarciem można Nażreć się -takjakten alkoholik pije do nieprzytomności a potem nie patrzec na jedzenie,zdrowieć....

Gość smutna strasznie
czy da się samemu to pokonać czy potrzeba terapii?

Gość smutna strasznie
na terapi to jak zacząć? Dzień dobry. Jestem smutna strasznie i jem gówno :(