Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochanaax

Zakochałam się w sąsiedzie

Polecane posty

Gość to tylko zauroczenie
cokolwiek zdecydujesz to tylko ty poniesiesz tego konsekwencje mój brat miał podobna sytuacje jego zona zauroczyla sie kierownikiem i tez do niego wzdychała, z tym ze moj brat sie szykbo zorientował i zanim do czegos doszło juz byli w separacji - a ona wtedy przejrzala na oczy i bardzo chce nadal tworzyc zwiazek, mimo ze nic nie zdarzylo sie miedzy nia a jej szefem mój brat nie chce juz z nia byc poniewaz mówi ze jej nie ufa

to tylko zauroczenie wiem jestem okropna... konsekwencje poniose ja, ale zbyt duzo osob na tym ucierpi, dzieci... Nie zrobie tego, nie moge... Gdyby miedzy mna a mezem nie bylo jak jest (czyli wieczne klotnie, pretensje), pewnie nie doszloby do takiej sytuacji... Milego weekendu Tobie zycze

Gość 5468u56u
Do autorki Uważaj sobie bo jeszcze się to źle skończy i rozbijesz swój związek.Wiem jak jest bo sam jestem przyczyną rozpadu takie związku, poznałem na studiach dziewczynę 32 lata, ja mam 25 i znaleźliśmy wspólny język.Ona ma męża i dwójkę wspaniałych dzieciaków.Zauważyłem że zaczęła do mnie nawijać nie tylko w żartach i to wszystko przerodziło się w to że ona się we mnie zakochała na tyle że wyznała mi to i powiedziała że żałuje że nie spotkała mnie wcześniej bo nawet by się nie wachała tylko od razu zaczęła ze mną być.Ja teraz nie wiem jak się zachować bo cholernie mi źle z tego powodu, widujemy się na wykładach i nie jest już to zwykła znajomość bo wiemy oboje że jest coś na rzeczy.