Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie kumata, zdesperowana 26

Czy ktos mógłby pomóc mi w przetłumaczeniu an angielski troszkę dłuższą treść?

Polecane posty

Witam Panie, chciałabym prosić o pomoc w przetłumaczeniu paru zdań na język angielski, gdyż jedyny język, którym władam jest niestety niemiecki. Mam zamiar wyjechać jako au pair do Uk, zarobic pieniążki na operacje oczu dla mamy, a niestety nie mam mozliwości zaczepienia się u kogokolwiek, dlatego też wybrałam taką formę pracy. Byłabym dozdonnie wdzieczna! Treść: Dziękuje Państwu bardzo za zainteresowanie moją osobą. Jestem gotowa na bycie au pair w Państwa rodzinie, chciałabym tylko wiedzieć cos więcej na temat dziewczynek, a mianowicie : czy dziewczynki wymagają jakiejś specjlanej opieki, jakie są na co dzień, czy sprawiają Państwu jakieś problemy wychowawcze? Zastanawiam sie tylko, czy sa w stanie Panstwo zaakceptować osobę z podstawowym angielskim, bo niewątpliwie może to powodowac stres u dziewczynek, jeśli wyniknie problem z komunikacją. Jeśli chodzi o moją osobę, mogę zagwarantować pełne poświęcenie i pomoc Państwu we wszytskich domowych obowiązkach dając z siebie 100 %. Pozdrawiam

Bardzo bym prosiła, byłabym dozgonnie wdzięczna

Gość poooomocy
Thank you very much for your interest in my person. I'm ready for being an au pair in your family,I would just like to know something more about the girls, and girls need some special care, what are the every day, whether you make any behavior problems? I wonder if you are able to accept people with basic English. This can cause stress in girls, if a communication problem arises. I can guarantee full dedication and help you with household duties giving it 100%. Regards

Gość anulka28.....
to daj mi z 10 minut

Gość anulka28.....
o juz ktos przetlumaczyl

dziekuje, dziekuej za poswiecony czas. Bardzo dziekuje. Zycze wszytskiego najlepszego

ale i tak dziekuje Aniu za zainteresowanie. Mam tylko nadzieje, ze moj ang za pol roku bedzie na tyle dobry, ze rowniez bede mogla komus pomoc. Pozdrawiam

Gość poooomocy
prosze

dziekuje:*