Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punisherrrrrr

liceum dla dorosłych

Polecane posty

Gość Nova CE Wrocław
Rekrutacja w szkole NOVA CE nadal trwa! Ostatnie wolne miejsca! Prowadzimy wiele kierunków! Zapraszamy do zapoznania się z konkretami nawww.nova.edu.pl Zapraszamy do szkoły : Oławska 4, 50-123 Wrocław

Gość gość
hej, mogę Ci polecić szkołę Omega w Katowicach :) szkoła całkowicie bezpłatna bez żadnych dodatkowych kosztów

Po Liceum nie wiedziałam, czy iść na studia czy nie...zdecydowałam się na szkołę Progres na technika usług kosmetycznych ! Zajęcia są super z praktykami, od razu dostałam staż w gabinecie kosmetycznym ! Nauczyciele są wyrozumieli ! jestem zadowolona ;-)

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja to fajna opcja :) Polecam bo sama tam chodzę z moją najlepszą przyjaciółką.

Gość Ulka8
Nauka zalezy od szkoly. Liceum dla doroslym kojarzy sie z lekcjami, na ktore nikt nie chodzi i nie ma na nich nic ciekawego. Ja po zawodowce postanowilam isc do szkoly Progres bo chcialam zdawac mature. Bardzo dobrze mnie przygotowali, nauczyciele mieli fajne podejscie do nas, nie traktowali nas jak polglowkow :D Milo wspominam ten czas, aaa no i mature zdalam z dobrym wynikiem :)

Gość gość
Szkoły Progres nie znam całkiem, coś kiedyś obiło mi się o uszy, ale nic więcej. Ja chodziłam jakiś czas temu do szkoły Delta Edukacja i było fajnie, wszystko zaliczyłam i zdobyłam wykształcenie.

Gość Nova Centrum Edukacyjne Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl zadzwoń do Sekretariatu szkoły 58 380 06 71 ul. Świetojańska 66 1 Gdynia

Gość NOVA Rzeszów
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, www.nova.edu.pl oddzwonimy! Zapraszamy też do wizyty w sekretariacie szkoły w Rzeszowie na ul. Kolejowej 1

Gość gość
w Blue Education w Rzeszowie rekrutacja trwa! Nie czekaj i zapisz się już dziś! Ostatnie wolne miejsca czekają! Posiadamy bogatą ofertę rocznych lub dwuletnich szkół policealnych, kursów zawodowych i kierunków medycznych Zadzwoń zapytaj 17-300-01-49, 794-422-707 Bądź odwiedź nas osobiście ul. Grottgera 10 w Rzeszowie (Budynek Pionier, II p.) Jesteśmy do dyspozycji Państwa pon, śr, pt 8.00-16.00 oraz wt, czw 11.00-19.00 Do zobaczenia!!!!!! :)

Gość gość
Wszystko zależy jakie liceum sobie wybierzesz. Ja musiałam szukać coś we Wrocławiu i tam ci polecam liceum ogólnokształcące Kreatoredukacja. A polecam dlatego, że je właśnie je wybrałam. Poziom wysoki, dużo się nauczysz ale jednocześnie nauczyciele jak trzeba idą na rękę. Atmosfera świetna a ciepły uśmiech pani Dyrektor po prostu umila dzień :)

Gość gość
Jakie jest najlepsze liceum ? Siódemka, Delta Edukacja, Żak ?

Gość Nova Rzeszów
Jesteś osobą bezrobotną, poszukującą pracy lub planujesz zmienić swoje kwalifikacje zawodowe? Serdecznie zapraszamy do Szkoły Nova Centrum Edukacyjne w Rzeszowie przy ulicy Kolejowej 1 (Galeria Center Park, II piętro). Udzielamy doradztwa w wyborze odpowiedniego kierunku nauczania, poprzez identyfikację Państwa zainteresowań i uzdolnień zawodowych, operując na bazie zapotrzebowania lokalnego rynku pracy. W ofercie kształcenia posiadamy bogatą ofertę kierunków darmowych , ale też organizujemy kursy krótkie - administracyjne, kosmetyczne, komputerowe, stomatologiczne. Służymy pomocą od poniedziałku do piątku w godzinach: 8.00 - 20.00 oraz w soboty 9.00 - 15.00. Więcej informacji otrzymacie Państwo telefonicznie pod numerem 796 998 004 oraz na stronie internetowej www.nova.edu.pl.

Gość Enter67
Ja własnie chodzę do takiej szkoły. Akurat ja jestem zapisany do Liceum Progres w Poznaniu i mam 3 lata zaocznej nauki. Uważam, że kształcić się można w każdym wieku i dla mnie to jest najlepsza opcja, na poczucie, że zrobiłem w życiu wszystko co ważne dla mojego rozwoju :)

Gość gość
NOVA Centrum Edukacyjne ma bogatą ofertę edukacyjną! Podczas gdy inne szkoły skończyły nabór, my prowadzimy go dalej! Posiadamy w ofercie blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Nasze atuty to: - NOWOCZESNOŚĆ - szkoły w centrum miasta i pracownie wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt! - RZETELNA WIEDZA - najlepsi wykładowcy! - INDYWIDUALNE PODEJŚCIE - ceny na każdą kieszeń! Wydajemy też legitymacje i zaświadczenia do ZUS! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678 Można zapisać się również za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl

Gość Domin1994
Osoby które, chcą uzyskać rentę lub zniżki na przejazdy mogą zapisać się do Szkoły Policealnej, dzięki której otrzymają status słuchacza oraz stosowne zaświadczenie, że uczą się i przysługują im zniżki. W Gdyni polecam placówkę NOVA Centrum Edukacyjne. Bardzo fajna szkoła.Maja LO dla Dorosłych.

Gość gość
Szukam dobrego liceum dla doroslych! Chce się kształcic, podpowiedzcie.

Gość gość
Ja się uczyłam w liceum www.cku1.edu.pl - myślę, że mają tam sporo specjalistów, dobrze uczą, prowadzą fajne zajęcia. Myślę, że to w porządku wybór jest :)

Gość gość
Ja chodzę do LO dla dorosłych w Warszawie -http://siedmiogrodzka.edu.pl/ , jak skoncze mam zamiar isc tam na studia, bo wyzsza szkoła jest w tym samym budynku. Szkoła ma swietna zdawalnosc matury, w tym roku zdali wszyscy no i bardzo miłych nauczycieli.

Gość WeronikaSz
W takim razie powinnaś sprawdzić ofertę szkoły Cosinus, ponieważ sama uczęszczałam do nich na nauczanie w systemie zaocznym i naprawdę jestem zadowolona (pomimo, że rozpoczęłam w wieku 26 lat), ponieważ nie chwaląc się udało mi się dobrze zdać egzamin maturalny po trzech latach nauki. Mają dobrze przygotwaną kadrę nauczycielską oraz sale lekcyjne, także podczas zajęć można naprawdę dużo się dowiedzieć i skupić wyłącznie na nauce.