Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy temat

Wstydliwy temat

Polecane posty

Gość Wstydliwy temat

Witam mam pytanko bo wydaje mi sie ze jestem jakimś odmiencem bo gdy kocham sie z mężem i on schodzi wiecie gdzie wogole mnie to nie podnieca czy to normalne ? Czy któraś z was tez tak ma? Czy tylko ja jestem jakaś inna ?

Gość Wstydliwy temat
Hmmm dużego doświadczenia nie mam więc nie mam porównania kurcze a jak robi nie tak? No przecież mu nie mogę powiedzieć ze mnie nie podnieca jak to robi bardzo zle bym sie czuła i wogole jakoś nie mogę :-/

Gość Wstydliwy temat
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko najklejki z bananów

Gość Van Zann
nie, nie wiemy, gdzie schodzi. do piwnicy, czy do warzywniaka na parterze?

Gość coz coz coz
moze pies okaże sie lepszy

Gość rfwerfwe
Też tak mam. Nie wiem co z tym robić. W sumie już siedem lat jestem w związku i można powiedzieć że się przyzwyczaiłam. :(

Gość aguś24
u mnie na przykład po porodzie było fajnie a teraz mam wrażenie że od ok 5m-c jestem tam luźniejsza i nie ma tej przyjemności do kiedyś , też mnie to troszkę martwi może jakieś ćwiczeni ?pozdr

Gość Wstydliwy temat
Teho o tych znaczkach ja nie napisałam poprostu porażka nic tu napisać nie mozna bo zawsze znajdzie sie jakaś debilka która wysmieje poprostu masakra cieszę sie ze osoby które komentują w tak głupi sposób nie maja żadnych problemów i ze jak bedą miały zostaną skomentowane w taki sam sposób !!!

Gość Nanneta
To się zdarza. Ale nie ma innej metody niż rozmowa z mężem.

a jesteś po porodzie naturalnym czy nie rodziłaś jeszcze? bo ja przed porodem naturalnym byłam takimi pieszczotami bardzo zachwycona a teraz mam ten sam problem co Ty- zero satysfakcjii z tego i myślę, że to przez poród i nacinane krocze straciłam tam jakieś czucie albo może już nie pobudza mnie to przez taki wysiłek jakim jest poród.

Gość Wstydliwy temat
Hmmm no moze tak rodzilam naturalnie i tez Miałam przecinane krocze :-/

Gość Androomeda
Rozmowa z mężem powinna wyjaśnić sprawę. Umówcie się na jakieś kompromisy.

Gość kjanxa
A moze problem lezy w tobie skoro masz takie "wstydliwe" podejscie do normalnych rzeczy. Gdybys napisala " mam problem z seksem oralnym, nie podnieca mnie" to rozumiem. Ale ty uwazasz, ze to jest wstydliwy problem i nie potrafisz napisac wyrazu pochwa czy lechatczka tylko piszesz "wiecie gdzie" to problem lezy w twojej psychice :O

Niech sie zajma łechtaczką, a nie miejscem nacięcia krocza, to bedziecie czuć co sie dzieje.