Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZniszczonyŻyciem

Jak dogodzić :( ?

Polecane posty

Gość ZniszczonyŻyciem

Krótko napisze bo nie mam siły sie rozpisywac. Poznalem dziewczyne, adorowalem ją wiele miesięcy. Mialem wrazenie ze jest zainteresowana, młodsza ode mnie o 5 lat, ja 25 ona 20. Nie jestem lekarzem ani prawnikiem więc nie kolekcjonuje kasy. Kupilem jej na urodzony maly prezencik, 99 róż, perfumy coco chanel mademoiselle i wisiorek srebrny z bursztynem. Dostalem odpowiedz smsem ze perfumy są dla starych bab a srebro noszą dzis chyba tylko cyganie :(. Tak sie staralem, nic nigdy nie zrobilem złego. Czemu tak kurwa jest? To co mam zrobic? Czego byście chcialy zeby być zadowolone ?

Gość Wacław IV Waza
Do róż się nie dopierdoliła?

Gość crsgcfdbvfgc
to co ona plastik chciała ?

coco chanel mademoiselle Przecież to piękny zapach :) W dodatku jeden z moich ulubionych ;) A nie ściemniasz czasem?

Biegasz za prostą, kapryśną i nieczułą (brak empatii) kobietą. Powiedz, za jakie cechy osobowości ją kochasz?

Jacuś Pomijam pierwszą część twojej wypowiedzi, jak najbardziej słuszną. Zacytuję drugą: Powiedz, za jakie cechy osobowości ją kochasz? Nie kocha się za coś.

Gość vms
"Nie kocha się za coś." oh, please :o

Niech Ci będzie. "Jakie cechy osobowości w niej podziwiasz". Zgoda? Skoro nie kocha się "za coś". To czemu (jak) się kocha?

Taka jej reakcja to chyba wystarczający powód, żeby nawet nie żałować zakończenia związku? Przecież sam widzisz, że nie warto było się starać? Jednej kobiecie dogodzisz jednym kwiatkiem, a właściwie tym, że pamiętałeś, a innej nawet Coco Chanel Mademoissele (śliczny zapach) nie zadowoli... Wybierz inną kobietę:)

Gość _Jacuś_
Bardzo cenię Twoje wypowiedzi na tym forum. Fajnie czasami piszesz. Jestem facetem i powiem Ci tak, nie ma czegoś takiego, że kogoś kochasz za coś, możesz podziwiać, ale to nie jest kochanie. Powiem tak, kochasz bo po prostu kochasz i tyle. Życie jest proste po co je komplikować :)

Gość waris2011
zMIEŃ PARTNERKĘ... nie wazne co sie kupuje wazne ze sie w ogóle pamieta... to jest wazne a nie materialne pierdy o których sie zapomina... współczuję takiej zołzowatej baby...widac mysli kategoriami materialnymi a nie uczuciowymi... ja jako kobieta mowie nie dla takich tepych dzid... szkoda czasu i uczuć ..:)

ZniszczonyŻyciem To nie jest materiał na partnerkę. To doskonały materiał na wyzyskiwacza. Chcesz być z kimś takim? Nie sądzę. Po świecie chodzi wiele porządnych i normalnych kobiet. Nie odbieraj sobie szansy na poznanie właściwej :)

Gość taka jedna maryśka
nie dogadzać bo niewarta tego, zostawić jak najszybciej. NORMALNI ludzie jak dostaną prezent od KOGOKOLWIEK to dziękują. to jest całkiem niezły test partnera/partnerki - jak reaguje na prezenty? czy dziękuje? odwzajemnia się czasem chociaż ?(nie jest to kwestia pieniędzy - da się podarować coś niedrogiego i z pomysłem) aaa - i to, o czym piszesz, to nie jest MAŁY prezencik. poczekaj z takimi wydatkami aż znajomość zrobi się poważniejsza :) mnie na przykład tego typu zestaw na urodziny mooocno by skrepował na początku znajomosci. no i z perfumami jest w ogóle ciężko trafić. następnym razem zrób dla dziewczyny cos osobistego - daj kwiaty (ale nie snop), zabierz w fajne miejsce, podaruj coś, o czym wiesz że lubi. celowo nie piszę "dla TEJ" dziewczyny - ja bym na Twoim miejscu ją olała, bo albo Cię nie szanuje, albo jest po prostu niewychowana.

Gość _Jacuś_
nie to nie Jacuś sobie słodzi. Tylko ja jako pseudonim wpisuje, bo chcę się do niego bezpośrednio zwrócić. zobacz wątek 1234 1234 1234 1234 Pozdrawiam 🖐️

Gość Zakochana:))
Mi chlopak miesiac temu kupil 3rozy maly bukiet z 3rozami:) ucieszylam bardzo rozumie studiuje niema kas. Liczy sie pamiec staranie.