Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko2202

czy ktoras to miala?

Polecane posty

Gość loloilit
widocznie nie jeśli mam tak w rozpoznaniu wycinka, a w klinicznym leukoplakia. zresztą wystarczy poczytać fora i dziewczyny 28-tnie też to mają. też mam taką białą plamkę jak autorka i objawy. no cóż, dziękuję ;)

Jedna plamka staruszka nie czyni :-D A wiadomości w necie nie traktujcie z cała powagą. Zaufajcie znanemu i docenianemu przez pacjentów - lekarzowi. Bo niejeden już się pożegnał z tym padołem, lecząc się z Wikipedii. :-D Pozdrawiam...do miłego. :)

Gość tez mam leukoplakie
Mam 36 lat . Zaczelo sie od swiadu i pekniecia krocza. Przed szyciem pobrano mi wycinek. Teraz mam tez z przodu na spojeniu lonowym i okropnie swedzi. Wendeta to nie jest choroba staruszek [no chyba ze ja do takowych juz sie zaliczam] Owszem - wpisujac w google wyskakuje takie cos :D Przeczytalam sporo na ten temat i owszem dotyka to na ogol starsze kobiety, ale sa i mlode. U mnie dwoch lekarzy to stwierdzilo , a wlasciwie wynik histopatologiczny. Ponizej wklejam link dla przykladu, ze sa i mlodsze ode mnie z tym samym rozpoznaniem. Sugerujesz, ze loliotka powinna zrobic badanie na obecnosc HIV , a moze jednak chodzi o HPV ??? Jesli chodzi o higiene ; 2x dziennie plyn do higieny intymnej +woda, w awaryjnych wypadkach chusteczki nawilzajace dla niemowlat:) http://forum.gazeta.pl/forum/w,216,57742907,57743598,Re_leukoplakia_choroba_narzadow_plciowych.html?v=2

Gość tez mam leukoplakie
Mam 36 lat . Zaczelo sie od swiadu i pekniecia krocza. Przed szyciem pobrano mi wycinek. Teraz mam tez z przodu na spojeniu lonowym i okropnie swedzi. Wendeta to nie jest choroba staruszek [no chyba ze ja do takowych juz sie zaliczam] Owszem - wpisujac w google wyskakuje takie cos :D Przeczytalam sporo na ten temat i dotyka to na ogol starsze kobiety, ale sa i mlode. U mnie dwoch lekarzy to stwierdzilo , a wlasciwie wynik histopatologiczny. Ponizej wklejam link dla przykladu, ze sa i mlodsze ode mnie z tym samym rozpoznaniem. Sugerujesz, ze loliotka powinna zrobic badanie na obecnosc HIV , a moze jednak chodzi o HPV ??? Jesli chodzi o higiene ; 2x dziennie plyn do higieny intymnej +woda, w awaryjnych wypadkach chusteczki nawilzajace dla niemowlat:) http://forum.gazeta.pl/forum/w,216,57742907,57743598,Re_leukoplakia_choroba_narzadow_plciowych.html?v=2

Gość koko2202
dostalam crimatizolum czy jakos tak. dla faceta nic. ale mysle ze sama mu kupie ten sam lek ale w postaci masci... ja mam dopochwowe. tylko nie wiem czy masc ma sens? sama juz nie wiem. ja sie wylecze a on mnie potem zarazi i tak w kolko... jestesmy razem od 3 lat a od 1,5 roku mam co jakies 6 mies grzybice... nie mam juz sil ;]

Gość koko2202
clotrimazol