Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZeroDistance

JAKA jest temayka tego utworu?

Polecane posty

Hey Jakie jest twoje życie dzisiaj? Pit pustki Podobieństwo Do tego, co myśli jest dobre czy złe Nie należysz Twarz trzymasz jest fałszywe Uwagę na najciemniejszych emocji Zaprzysiężony do granic rozpaczy Przebranie, co współczucie To nie miało być Wiem, że udaje jej Więc rozejrzyj Zero odległość Skąd widzisz siebie? Zero odległość Jak daleko się posuniesz? Broken perspektywa Które nakładają na ciebie niewinny Twój spadł zestaw standardów Jesteś wykracza poza to, co jest zdecydowanie ludzki Weź od innych tego, czego nie mają Dzięki uprzejmości lyricshall.com Czego nie może posiadać Nosić maskę Być maska Możesz chować się za Nie powinno się zobaczyć Wiem, że udaje jej Więc rozejrzyj Zero odległość Skąd widzisz siebie? Zero odległość Jak daleko się posuniesz? Zero odległość Czy widzisz co ja widzę? Zero odległość Jak daleko masz startu? Do końca Co boisz Włącz całe twoje Pod ręką nędzy Chcę zobaczyć to wszystko Wstręt do współczucia Wąski odwaga Wiem, że jesteś fałszywy ponownie Więc rozejrzyj Zero odległość Skąd widzisz siebie? Zero odległość Jak daleko się posuniesz?

Gość Satanistyczna
:(

Gość burrrrttiii
jakiś nieudacznik to pisał. ogółem zero przekazu i nie da się tego czytać

Gość Panalikimok32
To nie ma żadnego przekazu. Zerowa tematyka.