Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczk078

Mój facet nie lubi gdy

Polecane posty

Gość calineczk078

Moj chlopak nie lubi gdy chodze w butach na wysokim obcasie, czy to szpilki czy koturny...mówi ze mam w nich "koślawy tyłek". Na dodatek on, jest tym wyjatkiem, bo inni twierdza ze moje nogi w wysokich butach sie lepiej prezentuja. Dodam zejest ode mnie wyzszy, nawet jak zaloze takie buty, a ja jestem szczupła, nie chuda, szczupła. Czy wam facetom, tez nie podobaja sie kobiety w butach na wysokim obcasie?

Gość kirocka wczesniej malczynska
Mojemu tez sie nie podobam na szpilkach

Gość ladyUrsula
ale jaki to jest koślawy tylek? o co chodzi> bo serio nie wiem :D chyba ze po prostu nie umiesz chodzic na wysokich obcasach i nie trzymasz jakos pionu, a kolanka krocza przed toba.

Dokladnie, każda kobieta wyglada na szpilkach ładnie o ile potrafi w nich chodzić. Niestety nie każda to potrafi a takie nieumiejetne chodzenie na prawdę czasem wyglada komicznie.

Gość calineczk078
No wlasnie rzecz w tym, ze potrafie...no i sama nie wiem co to znaczy "koslawy tylek"...

Gość jasne, że tak :)
mój mąż nie lubi ani butów na wysokim obcasie (bo to niezdrowe dla kręgosłupa) ani makijażu (bo szkoda cery i to takie sztuczne) :) A najbardziej lubi jak mam adidasy i dresy i mogę iść z nim na spacer, pobiegać czy wyjść na rower :) i zawsze imponowało, że jestem taka wysportowana i mam tyle zainteresowań (nawet z tego powodu zostawił swoją ex, bo siedziałaby tylko w domu...

Gość ladyUrsula
Rower jest super, to fakt :) Ale posiadanie szpilek nie wyklucza posiadania obuwia sportowego oraz uprawiania sportow:) Stroj nalezy dopasowac do okazji, swoich mozliwosci itd itp.

jasne, czasem sama zakładam :) ale jako, że jest to niezdrowe to zawsze słyszę komentarz, że będzie mi niewygodnie i że on się martwi o mój kręgosłup ;)

Gość calineczk078
no z makijazem to samo...tez mowi "po co sie tym dziadostwem smarujesz?" tyle ze ja jedynie pod oczy daje korektor, bo mam straszne cienie pod oczami, uzywam kredki do oczy i tuszu do rzes, nawet zrezygnowalam z cieni...chcialby zeby wgl bez makijazu chodzila, a ja nie potrafie, bo zle bym sie czula bez, zreszta kazda kobieta powinna jakos podkreslac swoja urode...i ciekawe czy by sie mna zaitersowal gdyby mnie poznal jakbym bez makijazu byla...ciekawe ;)

Gość Marika 89
Może jest o ciebie zazdrosny. Widzi jak super wyglądasz na obcasach i boi się żeby ktoś mu cię nie zabrał

Gość ladyUrsula
Autorko, no tez nie daj sie zwariowac. Trzeba zachowac swoj styl i swoje zdanie.

Gość sczerz z klo
gdy czytalem tytuł przeczytałem "mój facet nie lubi gały" i pomyslalem w pierwszej chwili "kurwa co za idiota.."

jeśli zakochał się również w Twoim wnętrzu to na pewno :)

Gość calineczk078
Marika 89 - tak sobie też pomyślałam, ale to chyba głupie, 90 % kobiet chodzi w szpilkach a 0,000001 mazczyzn tego nie lubi tzn moj facet :P

Gość Marika 89
Zakładaj to co ty lubisz,a jak byś tak kiepsko wyglądała w tych szpilkach to inni też by ci napewno powiedzieli

Gość kpił
kocham atrakcyjna stope kobiety w szpilce

Gość Niektorzy nie lubia
np. moj brat smieje sie z kobiet z makijazem i w szpilkach

Gość calineczk078
Tak tez robie, ale ciagle slucham marudzenia ;) wgl jak kupowalam buty zimowe na obcasie i powiedzialam zeby mi cos doradzil...to przynosil mi same oficerki albo buty jak dla starej babci..:P

Gość klepsyyydra
Mój facet z kolei uwielbia jak chodzę w butach na obcasach:) A ja się w takich dobrze czuję , więc wszystko gra i buczy :) (wysokie mam na myśli ok.8cm, nie więcej)

Gość olciapwk
ja tez uwielbiam szpileeeee

Gość *Ola1981*
Wypośrodkuj i tyle. Na co dzień można ubierać się na sportowo, ale czasem fajnie jest się ubrać bardziej elegancko, a niestety wygodne buty na płaskim lub niewielkim obcasie nie dodają szyku - nie ma to jak elegancki bucik na 8-cm słupku czy od święta (np. do teatru czy na elegancką kolację) dziesięciocentymetrowa szpilka :) U mnie jest tak, że oboje preferujemy sportowy styl, ale na płaskim jestem od męża 30 cm niższa, więc jak gdzieś razem wychodzimy, to chętnie zakładam wyższe obcasy i czuję się w nich znakomicie. A po domu drewniaczki - które są przecież najzdrowszym obuwiem, to jakieś 3 cm wyżej dla pięty, co jest bardzo wskazane dla kręgosłupa, całkiem płaskie buty wcale nie są takie dobre.

Gość a moze tak
jasne ze tak :) facet chce miec tylko dla siebie wiec dla niego lepiej ze sie nie stroisz bo sie komus spodobasz ;] dlatego ci mowi ze woli dres i no make up

Gość trample fun
e tam szpilki to esencja seksapilu i kobiecości :-) ja tam nawet dosłownie dałbym się pod obcasik wziąć jakiejś ślicznotce ;-)

Gość Czara goryczy
przestań, ubieraj się i maluj tak jak chcesz - czy Ty jemu mówisz co ma ubierać i jak się czesać? Jak mu się nie podoba to neich sobie kupi kotka którym będzie manipulował..... A skoro nie podoba mu się Twój styl to po co w ogóle z Tobą stworzył związek? Ja rozumiem że nie musi nam się wszystko w ludziach podobać, ale po prostu wtedy do takich ludzi się nei zbliżamy by potem za kilka miesięcy ich na siłę zmieniać, jaki to sens?

Gość gwoli wyjasnienia...
to tylko takie gadanie, oni po prostu boja sie, ze faceci beda sie za wami ogladac i moze sie wam to spodoba. nie dajcie soba manipulowac. (powiedz mu, ze nie ma czegos takiego jak koslawy tylek - on ma koslawy gust jedynie)

Gość calineczka8988
dokladnie, boi sie ze ze beda leciec na ciebie faceci :)

Gość ViNgGCpjYLzdi
pisze:Świetny wpis. sam sie zabieram za szwtroenie fanpejdża. Mała sugestia odnosnie networkedblogs jak zależy nam na czasie, to lepiej skorzystać z rss graffiti.