Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona1

KRWAWIENIE SUTKA- nie jestem matką karmiącą.

Polecane posty

Gość przestraszona1

dzisiaj rano się przeraziłam podczas kąpieli zaczął krwawic mi sutek! mam 20 lat, ostatni okres miałam 8marca trwał 5 dni, jest on nieregularny. wiec co to moze byc cholera!

Gość nie martw sie na zapas
ale jest to jeden z objawow raka sutka lub jakies stanu zapalnego,do lekarza szybciutko!

Gość faaaafrefd
do lekarza!!!!to moze byc rak wspolczuje Ci,trzymaj sie:(

Gość faaaafrefd
Musisz koniecznie iść do lekarza. To moze byc trobiel lub brodawczak, moze i rak. Masz historie rakow piersi w rodzinie?

Gość przestraszona1
własnie przed chwilą wykonałam telefon do mamy ( wiem moze i głupie) ale boje sie. niezbadam sobie sama piersi bo nie wiem jak tzn boje sie ze sobie cos wymacam a to nie bd to. . a jestem obecnie w innym miescie na studiach. moja mówiła mi że moze sie gdzies skaleczyłam fiszbiną .ale dziwne zeby potylu latach nagle sie sklaeczyc stanikiem. dodatkowo mam asymetrie piersi,duże brodawki. u mnie w rodzinie były przypadki raka dziadek rak krtani, prabacia ( czegoś tam) nie wiem dokładnie.

Gość przestraszona1
dziadek rak kratani prabacia rakale jaki nie powiem dokladnie. Mama (dzwoniłam do niej od razu) mówi że moze sie sklaeczyłam. dodam że mam asymetrie piersi i to delikagtnie widoczną nawet, duże brodawki i na tej co mi władniesutek krawiwł( takz boku) wiecej wypustem (takich grudek wokół sutka) niz u tego drugiego moze to moja psychika. nie wiem. sama sobie nie przebadam piersi bo wiem ze nie wyczuje zmian,bo mam duże "ciezkie" 75D piersi i naprawde zbadać je to graniczy z cudem

Gość przestraszona1
i teraz przestało krawić. moze niepotrzebnie sie denerwuje