Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowaaaaa

cyber sex a uczucia

Polecane posty

Gość uczuciowaaaaa

może to komuś wydać się śmieszne..ale jak przekonać kogoś, żę cyber sex ze mną to nie tylko orgazm i po sprawie? że chciałabym chociaż 5 minut dłużej "po"...tylko pogadać.. sama nie wiem, czy powinnam TO robić z tą osobą...czuje się wykorzystywana przez takie zachowanie. Z drugiej strony nie mogę przestać myśleć o tej osobie i nie wyobrażam sobie nie widzieć jej każdego wieczora choćby przed komputerem. Nie wiem co robić brnąć w to czy dać sobie spokój??

Gość uczuciowaaaaa
jestem tak sfrustrowana tą sytuacją, że okłąmałam wczoraj tą osobę...że doszłam 3 razy..podczas gdy nie mogłam z nerwów i spięcia...nie mogłam...źle mi z tym wszystkim...chyba tak jednak nie mogę...ale jak powiedzieć mózgowi...i ciału, żeby dało sobie spokój...nie czekać, nie myśleć o tej osobie?

umów sie z nim na realne spotkanie :classic_cool: idę o zakład że ci przejdzie:D:D:D

Jedyne wyjście - nie opłacaj abonamentu to i dostępu do niego nie będziesz miała zresztą daj sobie spokój bo nie warto:-o

Gość uczuciowaaaaa
wysłałam maila odnośnie tego co czuje...postawiłam kawe na ławe. nie obeszłam się bez erotyzmu...zeby podjecie decyzji przez ta osobe..było łatwiejsze..zobaczymy co odpisze dałam czas na przemyslenie speawy do wieczora

oczywiscie, jak na poważny zwiazek przystało 😴

to się "szarpnełaś" z tym czasem :-o i tak wrócisz do niego ,on Ci makaron na uszy a Ty wszystko połkniesz

Gość uczuciowaaaaa
poważny związek czy to nie poważny..a mało to ludzi w dzisiejszych czasach sie przez internet poznaje? dziwi mnie postawa v34. Co ja mogę poradzić, że mimo faktycznie nie zbyt zdrowej sytuacji (zdaje sobie sprawę ze to tak nie powinno wyglądać przynajmniej w początkowej fazie) mam uczucia. I chciałabym chciałabym żeby te uczucia ta osoba respektowała, choćby w połowie...

uczuciowa :O przeczytaj siebie tak ze 4 razy na spokojnie i powiedz mi gdzie tu miejsce na jakieś uczucia?😭 Kobieto ty wiesz o nim tyle ile on ci podał o sobie :O znajdz sobie żywego faceta :classic_cool:

wykreowałaś sobie kogoś ,kim chciałabyś żeby był :-p spotkaj się z nim ,pogadaj i nie mów o uczuciach zresztą sama pisałaś że tylko o cyberek mu chodzi naiwna jesteś kobieto dobrze Ci radzę skończ z tym bo z dnia na dzień będzie gorzej

Gość uczuciowaaaaa
aha czyli w tej sytucji pozostaje mi cyber pieprzenie, a po orgazmie zamkniecie komunikatora bez "do widzenia". życiowe podejscie v34

Gość rowerowa w pracy
czemu nie chcesz się z nim spotkać ?

Gość Najszybszy w mieście
hahahaha coraz bardziej mi się tutaj podoba:)

uczuciowaaaaa aha czyli w tej sytucji pozostaje mi cyber pieprzenie, a po orgazmie zamkniecie komunikatora bez "do widzenia". życiowe podejscie v34 nie!!!:classic_cool: pogadaj z nim przez gg jak cie bardzo kocha :D:D:D i moze się wreszcie oświadczy ;) kwiatek tez ci da wirtualny :classic_cool: a potem bedą z tego SIMSY X :classic_cool:

Gość uczuciowaaaaa
4 tys km... moze dopiero blizej wakacji, jeśli to wszystko...przetrwa do tej pory

Gość uczuciowaaaaa
v34-myślenie typowego samca...nie o to mi chodziła, ale dzieki mimo wszystko.. nie whykluczam,że nie jest tak jak mówisz..bronie sie przed tym bo chciałabym, żeby było po mojemu. no nic dzięki jeszzce raz

dobrze ze od tego testosteronu mi wąsy nie rosną :classic_cool:

Gość łolelele
V34- genialny opis przyszłości tej pary, uśmiałam się po pachy :D

spróbuj z kimś innym i zobacz czy jest lepiej w razie braku lepszych kandydatur - zapraszam :)

Gość rowerowa w pracy
kużwa a mi żaden jeszcze się nie oświadczył na gg :-o idę skoczyć 😭

Gość Rowerowa wyjdziesz
za mnie:classic_cool:👄🌼