Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rycząca 40

Rycząca czterdziestka... wejdźcie

Polecane posty

Gość rycząca 40

W ubieglym roku stuknelo mi 40 lat. Od tego czasu przezywam jakis kryzys, w lutym balam sie, ze to moga byc juz poczatki depresji. Wydaje mi sie, ze najlepsze lata minely, ze juz nic fajnego mnie nie czeka w zwiazku z tym niczego nie planuje, bo po co ? Wczoraj wybralam sie na zakupy. W przebieralni w sklepie zobaczylam jak bardzo moje cialo "posunelo sie " w ciagu ostatnich paru lat. Staram sie to racjonalizowac. Co do facetow, to tym, ktorzy maja 25 lat podobac sie oczywiscie nie bede, ale mowie sobie, ze przeciez moge sie podobac tym co maja 50 lat. No czuje sie coraz gorzej. Co robic ?

Gość puszczaj się
z kim popadnie

Gość MędrzecBronisław
Otóż, kocha się człowieka nie z powodu ciała, ale z powodu wnętrze i tego należy się trzymać. Ludzie w młodym wieku popełniają mnóstwo błędów, ponieważ nie radzą sobie z odróżnieniem miłości w pełni tego słowa znaczeniu, od zauroczenia, które ma to do siebie, że jest przelotne. Mężczyźni są owszem wzrokowcami, jednak miłość oparta jedynie na fizycznym zafascynowaniu nie ma racji bytu. Kobieta jest piękna, jeżeli ma piękne wnętrze. Niestety wielu mężczyzn rozumie, to dopiero po fakcie. Szukają odskoczni wśród dwukrotnie młodszych kobiet, myśląc, że w ten sposób się w pełni zaspokoją. Z czasem pojawia się rozczarowanie, ponieważ związek oparty wyłącznie na doznaniach zmysłowych jest płytki. Można go porównać do ładnie ozdobionego opakowania, ale bez zawartości. Już stare przysłowie mówi, że ze złotej miski się nie najesz.

Gość Chcesz być atrakcyjna?
Zadbaj o wygląd, schludne ubranie, wiedzę, rozwijaj talenty, pasje. Grunt to znaleźć wspólny język z facetem.

Gość w tym wieku powinnaś być
ekspertką w robieniu laski co powinno być twoim głównym atutem przyciągającym mężczyzn :classic_cool:

jeżeli myślisz że 50-latki się podniecają 40-tkami to jesteś w błędzie taki facet może mieć 20-tkę z pięknym ciałem za 200 zł na godzinę

a tak w ogóle to właśnie od 20-tki się zaczyna dla kobiet równia pochyła - z każdym rokiem jest tylko gorzej

Gość rycząca 40
Pochwalę się, że zawsze na dzielnicy zbierałam wysokie oceny za robienie laski :)

Gość czasem po prostu nie ma takiej
i tak trzymaj :D

Gość rycząca 40
Mogę ci potrzymać w ustach :)