Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inglesiana1qaa

Inglesina Trip

Polecane posty

Gość inglesiana1qaa

Przymierzam sie do zakupu Inglesina Trip,dzisiaj bylam w sklepie z wozkami,bardzo mi sie spodobał,a jakie sa wasze opinie,podzielcie sie wlascicelki tych wozkow.Dziekuje

Gość inglesiana1qaa
halo halo

Gość MartuS&MichaS
Jakis czas temu oglądałam ten wózek w sklepie. I nawet jadąc po tych kafelkach - jak dla mnie to ten wózek 'klekotał' Już lepszy jest mamas&papas ora którego miałam ostatnio;) pozdrawiam

Gość inglesiana1qaa
a inne mamusie co pwoiedza?

Gość mama123
Mam ten wózek 2 lata. Będzie go już używać druga moja pociecha. To jest jedyny wózek którego nie mam ochoty zamienić na żaden inny a przerzuciłam ich kilkanaście :-). Bardzo stabilny, nie wywraca się. Konstrukcja zwarta, nie rozklekotana mimo 2 lat w użytku. Tapicerka jak nowa, żadnych wyblaknięć ani przetarć. Koła czasem piszczą wtedy wystarczy zdjąć i nasmarować. Wyczuwalna amortyzacja na wszystkie koła, prosty w obsłudze, lekki- 6,6 kg, wygodny dla mamy jak i dla dziecka, siedzisko rozkładane prawie na płasko. Z tyłu budki kieszonka np. na tel komórkowy. Super buda, ładnie się naciąga, chroni przed słońcem, nie potrzeba parasolki. Na zimę solidne okrycie na nóżki. Dla mnie jest to wózek całoroczny. Wózek troszkę trzęsie na nierównościach ale w końcu to parasolka, spokojnie można wsadzić do niego 7 miesięcznego szkraba. Dla młodszego bąbla nie polecam.