Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniakusia

Problem z matką? Czy dobrze robie?

Polecane posty

Gość Aniakusia

Otóż moja rodzina (mieszkam z mamą) zdobyła troche gotówki kilkanaście tysięcy i część chce przeznaczyć na upragniony przezemne remont łazienki. Pieniądze mamy od początku marca o czym nie widziałam a i tak non stop myśle o tym remoncie. Kiedy się dowiedziałam chciałam zacząć jak najszybciej ale jak zwykle moja pojebana matka wymyśliła że po świętach. Ale ja się pytam po co czekać? Łazienka jest malusieńka 1,5 na 1,5 Więc mówie kiedy zaczynamy a ta specjalnie mnie zbywała. Aż się dzisiaj wkurwiłam i wziełam młotek i zaczełam skuwać te stare płytki, wszysko powynosiłam. JA NAPRAWDE chce tego remontu :(

Gość matka Aniakusi
jak ty sie smarku odzywasz 😡

Gość Aniakusia
A jak mam się do niej zwracać? Dla nie j jest wiecznie problem, nic zrobić w tym domu nie można. MIeszkamy jak najgorsze dziady mimo że była nie raz mozliwość zrobienia remontu popierdolona rodzina

Gość aaakkk
pojebana dziewucha, chyba to są pieniądze Twojej rodziny a nie twoje wiec wydają je na to co chcą a nie na to że tobie się remontów zachciało. może matka miała inne potrzebne wydatki, a ty wszystko spieprzyłaś bo jesteś rozwydrzonym bachorem.

Gość dddddddd
nie twoja kasa, nie twój problem

Gość dddddddd
a jak ci nie pasi to się wyprowadz od mamusi i już

Gość Aniakusia
Ale remont jest już przesądzony i postanowiony. To jest już na 100% tylko chca po świętach albo później a ja poprostu nie moge już patrzeć na ten dom :(

Gość foooooonnn
to teraz kurwo bez kafelek będziesz.. bo ja na miejscu twojej matki bym specjalnie nie robiła tego remontu, nie masz prawa się jej do finansów wtrącać. w ogóle nie zdziwiłbym się jakby cie z domu wyjebała.

Gość Aniakusia
Za co mam mnie wyjebać? Za to że ma tępe myślenie i nie może pojąć że marnuje tylko czas na niewiadomo co? Weź już nie pierdol, moja matka dostaje na mnie połowe alimentów od ojca, sama sobie gotuje, piore i sprzątam. Wszystko za nią robie a i tak jest wiecznie problem.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
czyje jest mieszkanie? Matki?- no to ona będzie decydować co kiedy i za ile.........!!!!!!!!! Nie miałaś ptawa rozwalać płytek bez pozwolenia właściciela.......... Tobie sie może nie podobać!!!!!!!!! Kogo są pieniądze ten będzie wydawać na co chce!!!!!! Jeżeli nie podoba Ci się mieszkanie, albo łazienka to wynajmij sobie mieszkanie takie jakie tobie odpowiada.

Gość looolloooo
głupia pitko nie twój dom nie twoja sprawa. niech cię matka wypierdoli bo się wpieprzasz. nie twoja forsa, nie twój dom więc nie będziesz nikogo do remontów zmuszać.

skoro dostajesz tyle alimentów to znaczy że się sama utrzymasz i możesz wynająć mieszkanie- tak?

A masz juz jakiegoś fachowca od płytek? Sama raczej ich nie założysz :p skuć łatwo gorzej potem położyć nowe żeby wyglądały jak należy a nie tylko trzymały sie sciany :p No więc jeśli nie masz fachowca, to robisz głupio, bo najprawdopodobniej będziecie mieć rozpieprzoną łazienkę na święta :p

Gość liiiikk,kki
myślenie twojej mamy jest normalne, to jej dom jej pieniądze i jej sprawa kiedy robi w domu remonty. skoro tobie nie pasuje to możesz się wyprowadzić, mówisz że masz alimenty więc znajdziesz sobie jeszcze jakąś dodatkową pracę i sobie będziesz radzić, a nie matkę własną wyzywasz. zreszta nie dziwie się jej że chciałą remont po świętach, na święta chce mieć się spokój i porządek, a taki remont to syf, kurz i brud. w ogóle co ty masz w głowie żeby kafelki tłuc... nienormalna jakaś jesteś ?

Gość Aniakusia
fachowca mamy akurat z rodziny. Nie ważne czyje mieszkanie jak się wysra na środku tot eż możebo jej mieszkanie? Na mnie jest zapisane po jej śmierci, tyle pracy w nie włożyłam że też mam coś do powiedzenia, tym bardziej jak ktoś bez powodu robi głupoty

Gość liiiikk,kki
Aniakusia skoro tyle w nie włorzyłaś to i sama teraz za remont płać. widać że jesteś rozwydrzoną księzniczką co nie pokolei w główce ma. życze ci tego samego co ktoś wyżej niech matka sięgnie po rozum i cię wypierdoli. bo jak ktoś by mi tak zrobił to nie wiem sama co bym zrobiła.

tak może i mieć nasrane.......... skoro jej to dom. To że coś włożyłaś to nadal jej dom!!!!!!!! Jesteś smarkulą, która powinna dostać porządnie w kość od życia. Matka nie ma nic do roboty jak tylko słuchać Twoich pyskówek........ Kup sobie mieszkanie i w swojej łazience możesz i na rzęsach stawać.......

Gość ja to na miejscu twojej mamy
wezwała bym policje za zdemolowanie jej własności. i byś buliła za to.

nikt też nie powiedział, że matka nie zmieni zdania i zapisze mieszkanie komuś innemu. Radziłabym trochę mądrości i skromności. Matka jak na razie się na tamten świat nie wybiera i zdanie zawsze może zmienić.

Gość Aniakusia
Mama wróciła i powiedziała że zrobimy już ten remont przyniosła pudełka na gruz i poszła po specjalne narzędzie do jakiegoś sklepu zajebiście

Ja jestem ciekawa czy wy wszyscy tak od razu sie wyprowadzacie jak wam siew domu coś nie podoba :D

Gość aaalllllaaaa
Laura może nikt się tak od razu nie wyprowadza,ale też nie niszczą zapewne czyjejś własności. a jak już się nie dogaduje z matką i wyzywa ją to niech sie wyprowadzi tak będzie najlpiej.