Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 20, 2012 :O udrażnianie kanalików łzowych IGŁĄ W OCZY!!! byłam dzielna a teraz możecie mnie pożałować... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana pracowniczka Napisano Marzec 20, 2012 a co Ci to dało? Miałaś suche oko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 20, 2012 łzy nawilzające oczy nie miały odpływu więc zalewałam się łzami non stop :O niewiele widziałam, taka zaryczana mogłabym śmiało startować do szefa po podwyżkę :D ale nie jestem taka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Marzec 20, 2012 ja spedzilam cala noc w szpitalu na obserwacji - wyszlam niedawno i chyba wroce tam na dluzej :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalamaanaaa Napisano Marzec 20, 2012 i ty po takim zabiegu przed kompem siedzisz zamiast oszczedzac oczy...ludzie to maja nasrane pod kopułą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 20, 2012 czuję się jak nowo narodzona :D wreszcie coś widzę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ldmcewopvmo Napisano Marzec 20, 2012 ja bede miala usuwana zacme mimo 32 lat:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 20, 2012 boże... widziałam w poczekalni tylu młodych chorych na oczy ludzi... to takie przykre :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ldmcewopvmo Napisano Marzec 20, 2012 ano;/ ciekawe jak bede widziala po tym zabiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach