Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje miasto moje życie

Znów nie dostałam pracy chce mi się wyć !

Polecane posty

Jestem na liście rezerwowej, kurwa a chcę i potrzebuję pracy. Niedługo zęby w ścianę wbiję. Wariuje to smutne :(

Gość wdfvqsx
z jakiego woj. jestes ?

Gość gsdfhdfshsd
ostatnią deską ratunku jest mówienie na rozmowie o swoich żydowskich korzeniach (niekoniecznie prawdziwych) ale to w przypadku lepszej, umysłowej pracy

z mazowieckiego ale nie piszcie mi że tu jest praca bo jej nie ma. Jak już pojawia się ogłoszenie to wpływa po kilkaset aplikacji więc jak ja mam się przebić jako młoda osoba...

Gość kamillllllla millllla
a nie możesz się przespać z kimś wpływowym? ja juz pół roku szukam pracy i powoli dojrzewam do tej decyzji

Mogłabym ale mam wspaniałego męża i nie zrobię tego. Gdybym była sama to dłużejj bym się nie zastanawiała...ta sytuacja jest koszmarna..

Gość kamillllllla millllla
kumpela pracuje w MOPSie w małym mieście dała 5 tys łapówki a potem przez 2 lata dzieliła się z szefem pensją serio pracuje już 5-ty rok i jest szczęśliwa że ma pracę na stałe

Jestem w stanie w to uwierzyć. Teraz takie rzeczy dzieją się na rynku pracy że szok!!! Ja nawet nie miałabym z czego łapówki zapłacić a poza tym u mnie jak się stołek zwalnia to już jest ktoś z rodzinki na miejsce. Co za posrany kraj !!!

Nie chcieli mnie na słuchawki bo nie mam gadany, nawet durnego telefonu nie potrafię opchnąć ani zachęcić. Praca asystencka, biurowa i związana z moim wykształceniem ale ktoś powiedział ze chce mniej kasy i mnie wzięli na listę rezerwową jeśli przyjęta laska się nie sprawdzi :/