Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martka 1987

ha ha laska się mało nie popłakała na weselu o tego swojego wieśniaka

Polecane posty

Gość martka 1987

opisałam to na ogólnym, ale nikt mnie nie rozumiał :O może Wy się ze mną zgodzicie :) to historia sprzed jakiegoś czasu oceńcie wklejam: hehe jestem wokalistką i wczoraj gralismy wesele Calą noc jakiś chlopaczek nie odrywal ode mnie wzroku słał usmieszki i zobaczyla to jego laska Słuchajcie od godz 21 do 4 rano siedziala obrazona co chcwile robila mu jazdy ze niby sie gapi na mnie hehe ale to bylo tak żalosne i smieszne ze poprostu masakra jakas... Ja jestem osoba bardzo rozesmiana tym bardziej na weselu, i usmiecham sie do kazdego ale jak caly zespol zauwazyl tą mała obrazona na caly swiat i chlopaka wychodzacego z siebie zeby jej przeszlo no sorry ale kabaret poprostu Dzis drugi dzien ciekawe czy wogole przyjdą pewnie bedzie mial nakaz tanca tylem do kapeli hahaha Smieszne strasznie sa zazdrosne bez powodu panienki ja mam swoje zycie udany zwiazek i nie w glowie mi przelotne romanse na weselach ale ta sytuacja tak mnie rozbawila ze postanowilam dzisiaj troche ją powkurzać hahaha

Gość koniecznieeeee
to po co wysylasz sygnaly obcemu facetowi? takie usmieszki to jest mowa ciala czyli flirt. moim zdaniem ani Ty ani tamta jego panna nie jestescie zbyt madre. i nie wiem skad ta satysfakcja u Ciebie?

Gość gklmhj
w poniedzialki grasz na weselach?:D

Gość stare jak
kafeteria.

"ja mam swoje zycie udany zwiazek i nie w glowie mi przelotne romanse na weselach ale ta sytuacja tak mnie rozbawila ze postanowilam dzisiaj troche ją powkurzać hahaha" no rzeczywiscie ubaw po pachy wszyscy sie usmialismy :)

ech, widzę, że tu też same hipokrytki :) a niektóre to nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafią. Nie gadam z wami w takim razie, pa :)

Gość greher
stara prowokacja . 0/10

Gość 12tydzcizy mam
on a sie jara ze jest wokalistka diskopolo