Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro 647

konto lloyds classic

Polecane posty

Gość jaro 647

witajcie wszyscy! Czy moze kos wie co moze dziac sie z kontem lloyds classic jesli z anglii wyjechalrm 10-09-2010 i zostawilem na nim ok 17 funtow i nie zamykalem go,Dodam jeszcze ze nigdy nie zrobilem debetu,nie placilem tez ta karta w zadnych sklepach ani w Angli ani gdze kolwiek a pieniadze zawsze wybieralem tylko w bankomatach lloyds.Czy to konto nadal jest wazne?Wczesniej jak dla przykladu nie bylo mnie w Uk 5 miesiecy i zostawilem np 6,78 to jak wracalem po tym czasie to na koncie bylo tyle ile zostawilem.Dodam ze na dniach konczy mi sie waznosc karty.Jak myslicie czy jesli konto nie bylo uzywane przez 1,5 roku to bank nie zamknie go?Czy nie narobilem sobie przez to dlugu?Czy bank wysle nowa karte na adres pod ktorym przebywalem w Anglii? Pozdrawiam i prosze o odpowiedz.

Gość Qle
Mysle ze nie zamkną konta bez Twojej zgody. I pewnie prześlą kartę na Twój stary adres. Ja bym zadzwoniła albo do nich napisała.

Gość capiroska
Konta nie mogą Ci zamknąć bez twojej zgody. Mój brat był w tej samej sytuacji- wyjechał do PL 2 lata temu na koncie zostawił koło 30 funtów. Pieniądze jak były tak są, nic nie stracił i zyskał 7pensów odsetek :D Jeśli kończy Ci się karta, to po prostu wyślą drugą na Twój adres który posiadają w banku. Jeśli nie chcesz wracać do UK, to radzę zamknąć konto, bo znam przypadek gdzie karta trafiła w niepowołane ręce i później osoba przebywająca w PL miała duuużo kłopotów. Do zamknięcia konta wystarczy tylko list wysłany do banku z własnoręcznym podpisem- przynajmniej tak jest w Lloydsie.

Gość hihihiihihihihihihihihiih
napisz list do Lloyds z prosba o zamkniecie konta, podajac swoj polski adres, jesli chcieliby przeslac jakas korespondencje. Na list wydasz pare zl, a moze ci to zaoszczedzic klopotow, jesli ktos sie posluzy Twoja karta, czy w inny sposob narobi ci problemow i dlugow.