Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Najbardziej na świecie kocham słodycze i jedzenie!!!!

Polecane posty

Bez słodkiego jestem bardzo nerwowy, a jak mam słodycze to tak jabym zdobył caly świat

A wy jak macie gdy nie jadacie słodyczy???? też jesteście wkurwieni tak jak ja?

Gość xwefdas
odstawialm slodycze i wszystko w normie

I nie jesteś znerwicowana??? bo ja jak nie zjem czegoś słodkiego w ciągu dnia to nie umiem sobie poradzic ze swoim życiem, wszystko wydaje mi się takie smutne :(

Gość ja pani wasza
witam tuczniki

Gość lena ##
chyba jesteś uzależniony od słodyczy a próbowałaęś kiedyś ich nie jeść np. przez tydzień? nie masz nadwagi?

Gość lena ##
ja też lubię słodycze, ale pozwalam sobie na nie od czasu do czasu

Gość mała czarna 28
ja uwielbiam batoniki "pawełki" z nadzieniem tofi:) i ptysie z nadzieniem budyniowym, mniam:)

Gość ksymenaosinska
cukier generalnie uzależnia. Ale też bez cukru nie da się normalnie funkcjonować. Zawroty głowy, senność, uczucie wyczerpania, spowolnione myślenie, problemy z koncentracją. Ale cukier można czerpać np. z owoców zamiast z batoników itp.

Nie mam nadwagi. Nie wiem czy to uzależnienie ale próbowałem przez tydzień ich nie jesc? i co, płakac mi się chciało, akurat był taki moment że nie miałem pieniędzy, poźniej kupiłem sobie takie opakowania żelek za 50 groszy(3 paczki) to jak to zjadłem poczułem się o wiele lepiej.

Gość azalija
Ja też nie mam nadwagi a potrafię zjeść cała dużą wedlowską czekoladę panna cotta. Wczoraj kupiłam Ptasie mleczko Biało Białe, ale wątpię żeby długo postało bo smakuje wybornie :)

takie bezgraniczne laknienie slodyczy jest najczesciej kwestia niedozywienia. a konkretnie - niedobor bialka i nadwzka skrobi. czyli typowe odzywianie wielu .... czynnik psychiczny zwiazany ze slodyczami tez jest tego efektem.

Gość gość
"ksymenaosinska cukier generalnie uzależnia. Ale też bez cukru nie da się normalnie funkcjonować. Zawroty głowy, senność, uczucie wyczerpania, spowolnione myślenie, problemy z koncentracją. Ale cukier można czerpać np. z owoców zamiast z batoników itp.". Da się, sama bez nich żyję. A cukier z owoców to jeszcze większe draństwo, bo w organiźmie rozkłada się na tłuszcz. Jedzcie tak dalej, a organizm zacznie się Wam sypać, a Wy latami będziecie leczyli infekcję organizmu drożdżakami. Smacznego!

^ bardzo trafnie napisane. a te zawroty glowy, sennosc, oslabienie, sa spowodowane nieprawidlowym sposobem odzywiania (jak pisalam wyzej).